Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen bij de Ackerdijkse Plassen tussen Rotterdam en Delft

Met een ritje van 20 minuten vanaf Rotterdam sta je middenin de Ackerdijkse Plassen. Een afgesloten vogelparadijs, gelegen tussen Rotterdam en Delft. Verscholen tussen de bomen ligt een vergaderlocatie in een gerenoveerde boerderij uit de 17e eeuw. Stap uit de hectiek van de stad. Vergader hier in alle rust. Een verandering van omgeving kan zomaar nieuwe inzichten bieden!

Ackerdijkse plassen - Vergaderen

This text about the meeting venue is also available in English >>

Rust en ruimte vlak bij Rotterdam / The Hague Airport

Deze unieke, inspirerende en comfortabele vergaderlocatie vind je op slechts 5 kilometer afstand vanaf Rotterdam / The Hague Airport, pal aan de A13. Hier heeft u alle rust en ruimte om te vergaderen, cursussen of lezingen te geven, workshops of trainingen te volgen.

Vergaderen in een 17e eeuwse boerderij bij Rotterdam

Midden in het natuurreservaat met veenplassen, moerasbosjes en weides ligt een geheel gerenoveerde Zuid-Hollandse boerderij uit 1666. De vergaderboerderij in de Ackerdijkse Plassen is in zijn geheel af te huren, maar de zalen zijn ook afzonderlijk te huren. Bij mooi weer kan er buiten worden vergaderd op het terras of in de boomgaard. Overvliegende vogels en kikkergekwaak maken de bijeenkomst tot iets speciaals.

Boek hier een vergaderzaal in de Ackerdijkse Plassen

Vergaderzaal de oude stal 

De sfeervolle oude stal is een gerenoveerde vergaderzaal in de oude boerderij. De ruimte biedt uitzicht op de boomgaarden. De zaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen in theateropstelling.

Vergaderzaal Opkamer

De Opkamer is een sfeervolle kamer met prachtig uitzicht op de plassen. De kamer biedt veel privacy. De zaal biedt ruimte aan 12 personen.

Vergaderlocatie Ackerdijkse Plassen

Hele boerderij bij Ackerdijkse Plassen

De Oude Stal

De Oude Stal

Faciliteiten

De vergaderzalen hebben de volgende faciliteiten:

  • Wifi
  • Een flip-over
  • Plasmascherm met HDMI-kabel
  • Beamer

Boek hier een vergaderzaal in de Ackerdijkse Plassen

Wandelen en vergaderen

Rond de boerderij is een korte route uitgezet om even een frisse neus te halen. Er staan kaplaarzen klaar voor gebruik, dus trek eropuit en ontdek dit bijzondere natuurgebied. De skyline van Rotterdam zie je in de verte. Geniet van de talrijke weidevogels die er rust vinden. Maar ook bos-, water en rietvogels zoals de blauwborst kun je hier zien of horen!

Vergaderen in de natuur van de Ackerdijkse Plassen bij Rotterdam

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten.

 

Boerenlunch Ackerdijkse Plassen

Heerlijk Boerenlunchbuffet bij Ackerdijkse Plassen

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact op met onze gastvrouw Ine van Druten via [email protected].

Bereikbaarheid locatie 

Deze vergaderlocatie is minder goed te bereiken met openbaar vervoer. Het is ongeveer 24 minuten lopen vanaf de  bushalte Oude Leedeweg in Pijnacker.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid