Ga direct naar inhoud

Vergaderen op de Veluwe onder Harderwijk

Tussen Putten en Ermelo, op een halfuur rijden vanaf Amersfoort ligt het gezellige Theehuis van Natuurmonumenten. Wandel door de bossen en langs de historische bezienswaardigheden. Een afwisselende en rustige omgeving zorgt voor een frisse blik. Deze vergaderlocatie is ideaal voor een heisessie.

Theehuis Oud Groevenbeek

Verstopt in de bossen tussen Putten, Ermelo en Drie vind je het kleine, maar bijzondere landgoed Oud Groevenbeek. Vandaag de dag ademt het landgoed nog steeds de sfeer van ruim honderd jaar geleden. Alle monumentale gebouwen zijn in perfecte staat, alsof ze gisteren gebouwd zijn. Het sfeervolle theehuis staat midden op het landgoed, vlakbij de rijksmonumentale villa. Je kunt hier goed vergaderen en in de pauze wandelen langs de bossen, bloemenveldjes, druivenkassen en houtstruwelen.

Vergaderen Theehuis Groevenbeek

Vergaderen in het Theehuis

Theehuis Groevenbeek Interieur

Theehuis op landgoed Oud Groevenbeek

Faciliteiten

Het Theehuis biedt ruimte tot maximaal 25-30 personen. De volgende faciliteiten zijn beschikbaar:

  • wifi
  • flip-over
  • beamer en scherm
  • de vergaderruimte is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (overige dagen is het theehuis open voor publiek)

Online is de vergadering direct te boeken. 

Pauze in de natuur

Op een locatie als Oud Groevenbeek is het bijna onweerstaanbaar om een wandeling te maken en even een frisse neus te halen. Maak bijvoorbeeld de korte wandeling naar de villa en langs de druivenkas

wandelen bij het Theehuis

Wandelen op Landgoed Oud Groevenbeek

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes.

Lekkers in het Theehuis Oud Groevenbeek

Heerlijke versnaperingen in het Theehuis Oud Groevenbeek

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 035-655 93 40.

Bereikbaarheid locatie

Deze vergader locatie is te bereiken met openbaar vervoer. Het is ongeveer 7 minuten lopen vanaf de bushalte. Check een reisplanner voor actuele informatie.

Keiler op veluwezoom

Vergaderen op de Veluwe

Oud Groevenbeek is niet de enige vergaderlocatie op de Veluwe van Natuurmonumenten. Bij het bezoekerscentrum op de Veluwezoom bevindt zich de Daszaal en de Edelhertzaal. Deze vergaderlocatie is uitstekend bereikbaar met het OV en ligt op slechts 10 minuten rijden van Arnhem

Bekijk de vergaderlocatie Veluwezoom

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Putterweg