Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen op de Veluwe bij Arnhem

Op slechts 10 minuten rijden van Arnhem ligt Bezoekerscentrum Veluwezoom. Wandel langs zandverstuivingen en heidevelden en door bossen. Een afwisselende en rustige omgeving zorgt voor een frisse blik. Deze vergaderlocatie is ideaal voor een heidag en zeer geschikt voor hybride vergaderen.

Vergaderen Bezoekerscentrum Veluwezoom

Vergaderen in Nationaal Park Veluwezoom

Op slechts tien minuten rijden van Arnhem en de A12 ligt Bezoekerscentrum Veluwezoom met twee vergaderruimtes, de Edelhertzaal en de Dassenburchtzaal. Ook via het OV is de vergaderlocatie makkelijk te bereiken; het ligt vlak bij station Rheden. Het bezoekerscentrum ligt in het Nationaalpark Veluwezoom; een spectaculair decor voor bijeenkomsten!

 

Vergaderen Veluwezoom Edelhertzaal

De Edelhertzaal Veluwezoom

De Daszaal Veluwezoom

De Daszaal Veluwezoom

Bloementuin Veluwezoom

Direct toegang tot de bloementuin!

Faciliteiten

De vergaderzalen hebben de volgende faciliteiten:

  • Wifi
  • Flip-over
  • Groot touchscreen (HDMI aansluiting)
  • Polycom Studio (topkwaliteit voor Video Conferencing)
  • Eigen koffie en thee faciliteit

Edelhertzaal

In de inspirerende Edelhertzaal vergader je in vergaderopstelling met maximaal 22 personen en in theater opstelling met maximaal 25 personen. 

Daszaal

De sfeervolle Daszaal biedt ruimte aan maximaal 18 personen in vergaderopstelling opstelling en 25 personen in theater opstelling.

Boek hier deze vergaderzaal op de Veluwe 

Faciliteiten Vergaderzalen Veluwezoom

Vergaderzalen zeer geschikt voor video conferencing

Pauze in de natuur

Op een locatie als Nationaal Park Veluwezoom is het natuurlijk onweerstaanbaar om een wandeling te maken en even een frisse neus te halen. Boek direct een wandeling met de boswachter bij het vergaderarrangement. Laat je door deze ervaren gids meevoeren door het bos en over de heide en dompel je onder in de verhalen over het ontstaan van dit unieke gebied. Misschien sta jij zelfs oog in oog met een zwijn of edelhert. Geniet optimaal en neem een heerlijk gevulde lunchbox mee. Die is op aanvraag te reserveren bij het arrangement.

Natuurlijk kun je ook zelf op pad. Maak dan eens de korte wandeling naar de schaapskooi, of maak een fietstochtje bij de Posbank!

Activiteiten Veluwezoom

Ga op pad met de boswachter

Bloeiende heide bij zonsopkomst

Ontdek de prachtige omgeving en glooiende vergezichten

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerde producten.

Veluwezoom lunch

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 035-655 93 40

Vos op de Veluwe

Vergaderen op de Veluwe

Veluwezoom is niet de enige vergaderlocatie op de Veluwe van Natuurmonumenten. Onder Hardwerwijk ligt Theehuis Oud Groevenbeek, op een halfuur rijden vanaf Amersfoort. Het gehele theehuis is afgehuurd voor een vergadering, daarmee is de meeting in alle privacy.

Bekijk de vergaderlocatie Oud Groevenbeek

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  • Bezoekerscentrum Veluwezoom