Ga direct naar inhoud

Welkom in het Theehuis op landgoed Oud Groevenbeek

Op landgoed Oud Groevenbeek, tussen Putten en Ermelo op de Noord-Veluwe, vind je het gezellige Theehuis van Natuurmonumenten. Een ideaal start- of eindpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. En een heerlijke plek om even te ontspannen met een kop thee of koffie, terwijl de kinderen buitenspelen in de speelnatuur van OERRR.

Theehuis Oud Groevenbeek

Openingstijden

Het Theehuis is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag, Tweede Kerstdag, Nieuwjaarsdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Streekproducten

Het Theehuis draait grotendeels op een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij serveren er allerlei lekkers; denk aan huisgemaakte cake, appelgebak, diverse soorten koffie, thee en soep van de dag. 

Wandelen en fietsen

Vanuit het Theehuis starten verschillende wandel- en fietsroutes, bijvoorbeeld de rolstoel en kinderwagen Wandelroute Ermelo en de fietstocht Verrassend Veluwe. 

Adres & bereikbaarheid

Het adres van het Theehuis is Van Schermbeeklaan 9, 3851 VG te Ermelo. Let op! Het Theehuis ligt op landgoed Oud Groevenbeek en is enkel bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Putterweg, te herkennen aan het welkomstbord van Natuurmonumenten.

Vragen over het Theehuis, stuur een mail naar [email protected]

Vergaderen

Op dagen dat het Theehuis gesloten is voor publiek, is het te huur voor workshops, teamsessies of vergaderingen. Meer informatie?

Neem contact met ons op: [email protected].

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Putterweg