Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen op Tiengemeten onder Rotterdam

Stap op het pontje naar Tiengemeten en je vaart een hele andere wereld in. Hier heersen stilte en rust. Je wandelt van nostalgisch platteland naar moerassige rietlanden. Deze vergaderlocatie ligt midden in de natuur. Een vergadering in de verbouwde boerenschuur van Helenehoeve uit 1840 is een beleving op zich!

Vergaderen in de natuur op Tiengemeten
Panoramazaal Tiengemeten

Prachtig uitzicht vanuit De Panoramazaal

Faciliteiten in vergaderzaal op Tiengemeten

De boerenschuur van Hélènehoeve stamt uit 1840 en is omgebouwd tot de ruime en comfortabele Panoramazaal. Er staat een lange tafel die plek biedt aan 20 personen. Faciliteiten in de zaal zijn:

  • flip-over
  • plasmascherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal op het eiland Tiengemeten onder Rotterdam.

Pauze in de natuur

Strek tussen de besprekingen door even de benen in het natuurgebied. De weidsheid en de Hollandse wolkenluchten van natuureiland Tiengemeten prikkelen de zintuigen. Boek direct een wandeling met een excursiegids bij het vergaderarrangement. Laat je door deze ervaren gids meevoeren door dit unieke gebied. Of wandel zelf de korte Beverwandelroute om, de naam zegt het al, beversporen of de bever te spotten. 

Op pad met de boswachter op Tiengemeten

Op pad met de boswachter op Tiengemeten

Schotse Hooglanders Tiengemeten

Sta oog in oog met Schotse Hooglanders

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerde producten.

Lunch Tiengemeten

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Wat zeggen anderen over vergaderen op Tiengemeten

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede ontvangst en voor de verzorging tijdens ons bezoek aan eiland Tiengemeten. Het was voor ons een hele ervaring een ‘eigen’ pont te hebben om over te varen en dat hebben we allemaal als bijzonder ervaren. De ontvangst was professioneel en de medewerking van de vrijwilligers in zowel het Landbouwmuseum als in het Rien Poortvlietmuseum was bijzonder. Net als wij, gepassioneerd, weliswaar op een ander vlak, maar wel gedreven. Veel mensen uit onze groep hebben aangegeven zeker nog eens privé terug te komen naar Tiengemeten.” Jan Burghoorn, Jaguar- en Daimlerclub Holland 

"De dag op Tiengemeten was heel geslaagd. Natuurlijk door de mooie en spannende locatie, maar ook door de ontvangst, service en goede verzorging. Erg leuk om al bij de boot te worden opgewacht en direct meer te horen krijgt over het eiland en de geschiedenis. Zaal en catering waren prima en fijn dat er altijd iemand beschikbaar was voor vragen (zelfs voor een extra regenjas). Voor één dag met vergaderen was het goed toeven op het eiland, maar we komen graag nog eens terug om langer te wandelen en van het eiland te genieten. Een aanrader!" Koninklijke Bibliotheek

Bereikbaarheid van Tiengemeten

Het natuureiland Tiengemeten is alleen te voet per veerpont bereikbaar vanaf de haven in Zuid-Beijerland. Hier bevind zich een parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. Er vaart een veerpont naar het eiland toe, voor vergaderen is deze beschikbaar vanaf 09:00 en vaart daarna ieder uur. Kom je met OV naar Tiengemeten, plan dan je reis naar de Bushalte veerdienst, Zuid-Beijerland (Nieuwendijk, 3284 KR Goudswaard ZH). De vergaderzaal in Tiengemeten is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op via; 035 655 93 40  of via; [email protected].

Overnachten op Tiengemeten

Wil je het vergaderen combineren met een overnachting? De Laurettehoeve op Tiengemeten biedt plaats aan 12 personen. Check hier de beschikbaarheid van deze vakantiewoning. 

Vergaderen in de natuur op Tiengemeten

Weids uitzicht op natuureiland Tiengemeten

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Hélènehoeve Tiengemeten