Ga direct naar inhoud
op Tiengemeten

Gasterij de Gezusters

    • Eten en drinken
    • Restaurant
    • Toilet
    • Café
Gezusters

Gasterij De Gezusters

Welkom bij Gasterij De Gezusters, kom genieten van de zon op onze terrassen of kom schuilen in onze karakteristieke locatie.
Gelegen op steenworp afstand van de veerpont is dit de ideale locatie voor een verfrissend drankje of een smakelijke lunch.
We zijn trots om te vermelden dat we samenwerken met lokale en biologische leveranciers. Dit zie en proef je terug in ons seizoensgebonden menu kaart.


Over de locatie

Welkom bij Gasterij De Gezusters, dé ontmoetingsplek voor natuurliefhebbers en levensgenieters op Tiengemeten. Gelegen op steenworp afstand van de veerpont is dit de ideale locatie voor een verfrissend drankje of een smakelijke lunch. 

Rode Bieten

Producten uit de Hoeksche Waard

Over de gasterij:
Gasterij De Gezusters is gevestigd in de woning van de Helenehoeve. Dit is de oudste boerderij op het eiland Tiengemeten en is gebouwd vermoedelijk kort na 1840. Vroeger werd er in het bijgebouw gekarnd met behulp van een rosmolen.
In de Helenehoeve vindt je het landbouw museum en op een steenworp afstand vind je het Rien Poortvliet museum.
Naast de gezusters is de ingang van de speelnatuur van OERRR. Een bezoek aan de gezusters is dus ook heel leuk te combineren met de bezoeken aan onze buren. 

Gasterij de Gezusters avond

Diner op het eiland

als de laatste pont al heeft gevaren.

Helenehoeve

Gasterij De Gezusters is gevestigd in de woning van Helenehoeve. Dit is de oudste boerderij op het eiland en is gebouwd vermoedelijk kort na 1840. Vroeger werd er in het bijgebouw gekarnd met behulp van een rosmolen.

Gasterij de Gezusters

Agenda

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Gasterij De Gezusters

Direct naar

Gasterij de Gezusters

Wat wij hier doen

Samen met Natuurmonumenten

Natuurmonumenten werkt in een aantal gebieden samen met de groenste horecagelegenheden van Nederland. Het horeca-aanbod wordt op duurzame wijze geproduceerd en komt veelal uit de streek. Daarnaast is er veel aandacht voor natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Een bezoek aan horecagelegenheden in onze gebieden kan vaak worden gecombineerd met een rondleiding van de boswachter of andere activiteiten van Natuurmonumenten.

HORECA EN NATUURMONUMENTEN