Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vergaderen op het Dwingelderveld

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het groen? Dan is de vergaderruimte in het beheerkantoor van Natuurmonumenten in Ruinen misschien wel de plek die je zoekt! Midden in het Nationaal Park Dwingelderveld met uitzicht over het open veld en de heide.

Vergaderen Dwingelderveld

Faciliteiten

Het beheerkantoor van Natuurmonumenten in Zuid Drenthe verhuisde een aantal jaren geleden naar een geheel verbouwd pand aan de Oude Benderseweg in Ruinen, midden in Nationaal Park Dwingelderveld. De vergaderruimte op de eerste etage is geschikt voor 16 personen en heeft een prachtig uitzicht over de heide en akkervelden. De zaal is uitgerust met een groot plasmascherm voor presentaties. Het gebruik van koffie en thee (op basis van zelfverzorging) is inbegrepen bij de huurprijs. Lunches worden tegen betaling verzorgd. De ruimte is alleen per trap bereikbaar. 

Met de boswachter op stap

Vergaderen bij Natuurmonumenten heeft voordelen! Na een intensieve vergadersessie kun je je hoofd leeg maken door met de boswachter het Nationaal Park Dwingelderveld te verkennen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten bij Geja van Halen ( 0522 47 62 00). Bij het vlakbij gelegen Bezoekerscentrum Dwingelderveld starten diverse korte en langere wandelroutes. 

Huurkosten vergaderzaal

Voor een halve dag betaal je 125 euro, een hele dag kost 250 euro. Per uur betaal je 35 euro. Reserveren of meer weten? Neem dan contact op met Geja van Halen.
T (0522) 47 62 00
@ [email protected]

Adres

Oude Benderseweg 14
7963 PX  Ruinen
T (0522)  47 62 00

Vergaderen Dwingelderveld
logo