Word lid

Bezoek de Fiets en Wandelbeurs met korting

Kom naar de leukste beurs voor fietsers en wandelaars!

Met bestemmingen, routes, lezingen, fietsen en veel meer. De meest complete beurs voor fietsers en wandelaars heeft meer te bieden dan ooit! In 2018 duurt het event drie dagen in plaats van twee. Bovendien is het aanbod in Jaarbeurs Utrecht nóg groter en uitgebreider dan in voorgaande jaren.

Wanneer:  2, 3 en 4 maart 2018
Waar: Jaarbeurs Utrecht

Koop je ticket voor 1 maart 2018 en ontvang korting!

Themaland

Doe inspiratie op voor nieuwe tochten en actieve vakanties bij tientallen bestemmingen en reisorganisaties. Themaland van het event is outdoorwalhalla Zwitserland, dat in de afgelopen decennia een fiets- en wandelinfrastructuur heeft ontwikkeld waar weinig andere landen aan kunnen tippen. Het land telt meer dan 65.000 kilometer aan uitstekend bewegwijzerde wandelpaden en ruim 12.000 kilometer aan gemarkeerde fietsroutes.

Fietsen testen

Natuurlijk ontbreken ook fietsen niet in Jaarbeurs. Trekkingbikes, fatbikes, bikepacking bikes, maar ook e-bikes en speed pedelecs; ze zijn er in allerlei soorten en maten te bewonderen én te testen op diverse parcoursen.

Infomarkten

Op informatiemarkten zitten ervaren fietsers en wandelaars klaar om belangeloos al je vragen te beantwoorden over bestemmingen en materiaal. Niet alles staat online, de beste tips krijg je van deze experts!

Lezingen

Avonturiers en auteurs nemen je mee op hun reizen in het befaamde lezing- en workshopprogramma, dat meer dan 100 presentaties telt. Van pelgrimstochten naar Rome tot expedities in de Andes of verhalen over wandelen in eigen land. Keuze te over.

E-bike Xperience

Met een ticket Fiets en Wandelbeurs heb je gratis toegang tot E-bike Xperience, waar je de nieuwste modellen e-bikes en speed pedelecs kunt testen op diverse parcoursen. Vrijwel alle gerenommeerde merken zijn aanwezig op deze ‘Xperience’. 

Voorwaarden

  • Geldig: 2, 3 en 4 maart 2018
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingen/aanbiedingen
  • Max. 4 personen
  • Profiteer van € 2,- korting op aankoop van een entreeticket bij kassa op vertoon van de originele bon uit Puur Natuur en ledenpas Natuurmonumenten
  • Profiteer van € 4,50 korting bij online aankoop van een dagkaart via:  www.fietsenwandelbeurs.nl/ticketshop/trna  (start verkoop 1 dec.)
  • Koop uw ticket vóór 1 maart 2018. Op beursdagen gaat de prijs voor het online Natuurmonumenten ticket omhoog naar 14 euro. 
  • Type ticket = Dagkaart
  • Info: www.fietsenwandelbeurs.nl/ticketshop/trna