Loop mee voor de natuur

Midzomernachtloop 2018

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Dan is de Midzomernachtloop echt wat voor jou! In de kortste nacht van het jaar organiseert Natuumonumenten prachtige wandeltochten door de natuur. Met afstanden van 2 tot 42 kilometer is er voor iedereen een mooie tocht bij!

Terugblik 2017

De Midzomernachtloop van 2017 was met ruim 4700 wandelaars weer een groot succes! In 25 prachtige natuurgebieden gingen jong en oud op pad, van De Onlanden in Groningen tot aan de Sint-Pietersberg in Limburg. Maar liefst 360 wandelaars gingen de uitdaging aan voor een lange afstand van 21 of 42 kilometer door Nationaal Park Veluwezoom. In totaal brachten de deelnemers 150.421 euro bijeen voor de natuur. Een succesvolle en sfeervolle nacht! Hou me op de hoogte over Midzomernachtloop 2018

Via de Facebookpagina van de Midzomernachtloop ontvingen wij veel enthousiaste reacties:

Fotograaf: Marten van Dijl
"Wat een magische ervaring de 42 km vannacht! Organisatie wat hebben jullie dit geweldig geregeld! Een pluim voor jullie. Zoveel toewijding; echt heel fijn. Dankjulliewel"

"Vanacht 21km gelopen. Een wandeling om nooit te vergeten. Wat een stilte en prachtig natuur."

Fotograaf: Marten van Dijl"Mooie wandeling gemaakt door 't Grote Veld. Uitleg over de vleermuizen, de nachtzwaluw en met name de sterrenwacht waren top! Aanrader als kleine wandeling."

​"Was prachtig in de Onlanden. Veel opgestoken van de boswachters."

 


Partner van de Midzomernachtloop

Meedoen aan de Midzomernachtloop?

Wil je ook de natuur in de nacht beleven tijdens de Midzomernachtloop? In 2018 kun je weer meedoen aan de sponsorloop of een van de wandeltochten bij jou in de buurt. Wil je op de hoogte blijven van de inschrijving? Geef dan je e-mailadres op.

Vul je e-mailadres in

Hou mij op de hoogte over de Midzomernachtloop:

word nu lid