Loop mee voor de natuur

Midzomernachtloop 2017

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Doe dan mee aan de Midzomernachtloop in een van de kortste nachten van het jaar, de nacht van zaterdag 17 juni. Ga de sportieve uitdaging aan en wandel 21 of 42 kilometer door Nationaal Park Veluwezoom. Met jouw deelname draag je bij aan het onderhoud van de natuur. Een ervaring en prestatie tegelijk voor sportievelingen en avonturiers. 

De inschrijving voor de 21 en 42 kilometer in Nationaal Park Veluwezoom is geopend.
Lees meer over de Midzomernachtloop

Kom trainen tijdens de infomiddag

Wil je weten of een sponsorloop van 21 of 42 kilometer iets voor jou is? Kom dan naar een van onze informatie- en trainingsmiddagen. Een wandelcoach geeft je adviezen over de beste wandeltechniek, je krijgt tips voor het werven van sponsors. En we gaan met de boswachter op stap!
Lees meer over deze infomiddag >

Kortere wandelingen

Ben je meer geïnteresseerd in kortere wandelingen? Door het hele land zijn er wandelingen van 4 tot 10 kilometer. Vanaf 21 maart staan deze op de website en kun je je aanmelden. Geef je e-mailadres aan ons door via het formulier onder aan deze pagina. We sturen je dan een berichtje zodra de inschrijving start. 
Hou me op de hoogte over de wandelingen >

Terugblik 2016

Tijdens de Midzomernachtloop 2016 liepen er in totaal 5.300 mensen door de natuur. Maar liefst 200 wandelaars gingen de uitdaging aan voor een lange afstand van 21, 42 of zelfs 63 kilometer door Nationaal Park Veluwezoom. In totaal brachten de deelnemers 122.960 euro bijeen voor de natuur. Een succesvolle en sfeervolle nacht!

Via de Facebookpagina van de Midzomernachtloop ontvingen wij veel enthousiaste reacties:

Fotograaf: Marten van Dijl
"Enorm genoten - dit was onze eerste midzomernacht wandeling op Veluwezoom - goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!"

"42 Km... Dat waren 55.505 stappen en 1392,2 caloriën aldus m'n pedometer... Gave ervaring blij meegedaan te hebben"

Fotograaf: Marten van Dijl"Een bijzondere ervaring, lopen in het donker, op het gevoel meer, je gebruikt je spieren anders, vooral ook goed op je voeten letten. Volgend jaar weer."

​"Wat was het gaaf! 10 km in 's-Graveland. De kids vonden het echt fantastisch!"

Bekijk alle foto's >

 


Partner van de Midzomernachtloop

Meedoen aan de Midzomernachtloop?

Wil je ook de natuur in de nacht beleven tijdens de Midzomernachtloop? In 2017 kun je weer meedoen aan de sponsorloop of een van de wandeltochten bij jou in de buurt. Wil je op de hoogte blijven van de inschrijving? Geef dan je e-mailadres op.

Vul je e-mailadres in

Hou mij op de hoogte over de Midzomernachtloop:

word nu lid