Loop mee voor de natuur

Midzomernachtloop 2017

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Doe dan mee aan de Midzomernachtloop in een van de kortste nachten van het jaar, de nacht van zaterdag 17 juni. Kies jouw favoriete wandeltocht en ga de sportieve uitdaging aan. Met afstanden van 2 tot 42 kilometer op 25 locaties in Nederland is er voor ieder wat wils.

Wandel alleen, met een leuk team of je hele gezin. Schrijf je snel in, want de tochten zitten razendsnel vol! Lees meer over de Midzomernachtloop

Ben jij op zoek naar een echte uitdaging? Loop dan 21 of 42 kilometer in Nationaal Park Veluwezoom.

Kom trainen tijdens de infomiddag

Wil je weten of een sponsorloop van 21 of 42 kilometer iets voor jou is? Kom dan naar een van onze informatie- en trainingsmiddagen. Een wandelcoach geeft je adviezen over de beste wandeltechniek, je krijgt tips voor het werven van sponsors. En we gaan met de boswachter op stap!
Lees meer over deze infomiddag >

Terugblik 2016

Tijdens de Midzomernachtloop 2016 liepen er in totaal 5.300 mensen door de natuur. Maar liefst 200 wandelaars gingen de uitdaging aan voor een lange afstand van 21, 42 of zelfs 63 kilometer door Nationaal Park Veluwezoom. In totaal brachten de deelnemers 122.960 euro bijeen voor de natuur. Een succesvolle en sfeervolle nacht!

Via de Facebookpagina van de Midzomernachtloop ontvingen wij veel enthousiaste reacties:

Fotograaf: Marten van Dijl
"Enorm genoten - dit was onze eerste midzomernacht wandeling op Veluwezoom - goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!"

"42 Km... Dat waren 55.505 stappen en 1392,2 caloriën aldus m'n pedometer... Gave ervaring blij meegedaan te hebben"

Fotograaf: Marten van Dijl"Een bijzondere ervaring, lopen in het donker, op het gevoel meer, je gebruikt je spieren anders, vooral ook goed op je voeten letten. Volgend jaar weer."

​"Wat was het gaaf! 10 km in 's-Graveland. De kids vonden het echt fantastisch!"

Bekijk alle foto's >

 


Partner van de Midzomernachtloop

word nu lid