Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsuitje op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

Wil je met vrienden, familie of collega's een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur en cultuur van de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over.

op pad met een gids

Wil je dat het accent ligt op de natuur van de buitenplaatsen? Spreekt de geschiedenis van de landgoederen je meer aan? Of gaan er jonge kinderen mee op pad? We kunnen de wandeling aanpassen aan jouw wensen.

's-Gravelandse buitenplaatsen 

Boek een wandeling onder leiding van onze gids over één van de 's-Gravelandse buitenplaatsen; Schaep en Burgh, Boekesteyn en/of Bantam. Bezoek je deze buitenplaatsen dan start je bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek.

Het is ook mogelijk om samen met onze gids een wandeling te maken over de andere buitenplaatsen in 's-Graveland; Gooilust, Hilverbeek of Jagtlust. Ook een bezoek aan het Spanderswoud of het Corversbos is zeer de moeite waard.

Op pad met kinderen

Gaan er ook kinderen mee op pad? Dan kun je Struinen met de boswachter. Samen met de boswachter ga je op ontdekkingsreis over de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen Boekesteyn en Schaep en Burgh. Ontdek je wie de bewoners van het bos zijn en hoe zij leven. De boswachter weet antwoord op al je vragen. 

Hebben de kinderen na de wandeling met de boswachter nog energie over? Kom dan nog spelen in Speelnatuur van OERRR.

Café-restaurant Brambergen

Heb je zin om voor of na de wandeling iets te nuttigen? Dat kan bij restaurant Brambergen. Dit restaurant vind je achter het bezoekerscentrum en is dus goed te combineren met een groepsexcursie. Neem voor een reservering zelf contact op met café-restaurant Brambergen.

Aanvraag

Graag ontvangen we jouw aanvraag zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum.  Of het uitje door kan gaan hangt af van de beschikbaarheid van onze gidsen.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek via e-mail: [email protected]. Je ontvangt dan een aanvraagformulier waarop je al je wensen kunt aangeven.

De kosten

We kunnen de wandeling aanpassen aan je wensen. Een tocht duurt circa 1,5 - 2 uur. De kosten voor een groepsexcursie zijn:

  • Voor gezinnen 80 euro per groep t/m 15 personen 
  • Voor volwassenen 80 euro per groep t/m 20 personen
  • Voor bedrijven 160 euro per groep t/m 20 personen
logo