Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Winactie Bloemenbrigade

Insecten en vogels hebben onze hulp nodig! Doordat wilde bloemen verdwijnen, verdwijnt ook hun voedsel. De Bloemenbrigade van OERRR komt daarom in actie! Samen zetten we Nederland weer in bloei. Ben jij al aan de slag gegaan met je mini-natuur? Laar het ons zien en win een leuke prijs!

Red de wilde bloemen

Deel je mini-natuur en win

Zet een foto van je mini-natuur op Instagram met #Bloemenbrigade. De leukste inzending maakt kans op een verblijf bij Landal GreenParks of een insectenhotel.

Doe ook mee en red de wilde bloemen

Heb jij nog geen actiepakket? Kom dan ook bij de Bloemenbrigade van OERRR en vraag een gratis actiepakket aan. In dit pakket vind je alles wat je alles wat je nodig hebt om je eigen mini-natuur te maken. Samen zetten we Nederland in bloei!

logo