Ga direct naar inhoud
Op pad met kinderen

OERRR Vette Vogel Dag in ’s-Graveland

OERRR Vette Vogel Dag in ’s-Graveland

Waar

Boekesteyn

Kosten

Kinderen t/m 12 jaar
 • Normaal€ 11,00
 • Ledenprijs€ 7,70
Activiteit

OERRR Vette Vogel Dag in ’s-Graveland

Kom gezellig naar de OERRR Vette Vogel Dag bij het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland! Terwijl sommige vogels de warme winterslaap induiken en anderen stoer de kou trotseren, gaan wij samen met jullie de vogels die hier blijven een handje helpen om de winter door te komen. En wie kan daar nou beter bij helpen dan jij en je kleine avonturiers?

We gaan samen de lekkerste vogelsnacks maken: tover een dennenappel om tot een vogel-snackbar, rijg een pindaslinger en maak een vetbol. Een feest van kleuren en smaken! En het leuke is, na al dat knutselen mogen jullie je zelfgemaakte vogelsnacks mee naar huis nemen. Zo kunnen jullie de vogels in jullie eigen tuin verwennen of zelfs een vogelsnack cadeau geven aan jullie gevederde vrienden.

En als jullie na al dat knutselplezier trek hebben gekregen, kunnen jullie terecht bij restaurant Brambergen voor een heerlijke lunch of een warme chocolademelk met slagroom. Lekker smullen!

Na al deze activiteiten kunnen de kleintjes ook nog gratis ravotten in Speelnatuur van OERRR. Kortom, een dag vol plezier en avontuur voor gezinnen met kleine kinderen!

Praktische tips:

 • Alleen de kinderen hoeven zich aan te melden, geschikt vanaf 4 jaar
 • OERRR-leden kunnen zich aanmelden met het OERRR-lidnummer.
 • Ouders/begeleiders blijven gezellig bij hun kind(eren) tijdens de activiteit om een handje mee te helpen, maar hoeven zich niet apart aan te melden.
 • Het knutselen duurt ongeveer een uur, perfect voor de kleine avonturiers.
 • BSO's kunnen zich alleen aanmelden na overleg met het bezoekerscentrum; deze activiteit vereist 1 begeleider op 2 kinderen.
 • Vanaf 20 november 2023 is de 1e Kanaalbrug (Vreelandseweg-Zuidereinde) dicht voor gemotoriseerd verkeer. Omleidingen via N201 naar 's-Graveland. Voor details, zie website Hilversum
 • Als jullie met een groep op pad willen, bekijk dan onze speciale groepsuitjes.

We hopen jullie te verwelkomen voor een dag vol plezier, creativiteit en lekkernijen voor al die vrolijke vogeltjes!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek