Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Superfoods uit de natuur - salade van kruiden en eetbare bloemen

Superfoods uit de natuur - salade van kruiden en eetbare bloemen

Waar

Beeckestijn

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 20,00
  • Ledenprijs€ 14,00

Uitverkocht

Activiteit

Superfoods uit de natuur - salade van kruiden en eetbare bloemen

Buitenplaats Beeckestijn is een uniek gebied waarin verschillende tuinstijlen elkaar afwisselen. In de prachtige kruidentuin omgeven door slangenmuren zijn veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren. Wandel met herborist Corina Busman door de tuin en leer hoe jij zelf kruiden en eetbare bloemen uit de natuur kunt gebruiken voor het maken van een heerlijke salade.

Ruiken en proeven

Tijdens de inspirerende workshop leer je hoe je de krachten van de plant kunt gebruiken voor een natuurlijke leefstijl en hoe je verschillende zintuigen in kunt zetten bij het zoeken van eetbare onkruiden die je in de natuur tegenkomt. Corina laat je op verschillende manieren proeven en beleven. Alles met als doel om je weerstand te verhogen en je gezondheid te verbeteren.

Zelf doen

In de workshop ga je ook aan de slag met het maken van een superfood-salade van kruiden en eetbare bloemen.

Ruik, voel, proef en beleef de natuur op een nieuwe, verrassende manier! Na afloop van de workshop kun je met de opgedane kennis in je eigen omgeving aan de slag voor een gezonde en bewuste levensstijl. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo