Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Boswachter Bart schuurtje'geopend op De Onlanderij

20 mei 2016 | Renée Nitters

Boswachter Bart opende 19 mei zijn eigen schuurtje op ontmoetingspunt De Onlanderij vlakbij de stad Groningen. Samen met meer dan 75 kinderen doopte hij de ingerichte informatieruimte om tot het 'Boswachter Bart' schuurtje. Kom je kijken?

Boswachter Bart schuurtje'geopend op De Onlanderij

Startlocatie excursies

Het 'boswachter Bart' schuurtje is ingericht door vrijwilligers van Natuurmomumenten en is een mooi startpunt voor excursies. Er zijn allerlei vondsten te zien, deels uit het natuurgebied De Onlanden. Er liggen veren en schedeltjes, een goede kaart om je op het gebied te oriënteren en je vindt er veel over de geschiedenis van de omgeving. Heb je zelf iets gevonden? Dan leggen we dat graag in het schuurtje van 'boswachter Bart'. Een waarneming gedaan? Zet het op het krijtbord. Kortom, een levendige plek!

Boswachter Bart spreekuur

Heb je iets gevonden in het veld? Heb je vragen over de otters in het gebied, vogels of bloemen of misschien wil je wel weten hoe je boswachter wordt? Boswachter Bart houdt regelmatig spreekuur. Op het welkomstbord in het schuurtje staan de tijden waarop je de boswacher kunt treffen. Ook op de website en Facebook De Onlanderijworden data en tijdstippen aangekondigd.

Openingstijden

De openingstijden van het schuurtje van 'Boswachter Bart' zijn gelijk aan die van horeca op De Onlanderij. Van woensdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur (adres: Madijk 1 Eelderwolde).

placeholder

Fotograaf: Marjan DunningBron: Natuurmonumenten

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo