Ga direct naar inhoud

Bosspel; Het geheim van de oude Herberg

Wil jij het geheim van de oude Herberg ontrafelen? Kom dan naar Erve de Pas en kraak de code. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen dit uitdagende spel (met hun ouders) in de buitenlucht spelen en tegelijk genieten van de natuur!

Bezoekerscentrum Brunssummerheide kinderen speurtocht

Ontrafel het geheim van de oude Herberg en ga op zoek naar de verdwenen schatkist.

Het geheim van de oude Herberg

Tijdens de 2 uur in het bos, moeten kinderen en ouders een tiental opdrachten uitvoeren om er achter komen waar de schatkist zich bevindt. Je intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen  wordt stevig op de proef gesteld. Zo moet je onderweg o.a. kaartlezen, speuren, puzzelen en rekenen! De schatkist én het geheim van de oude Herberg vinden lukt alleen als je de code weet te kraken. Doe je mee?

 

Startpunt en boeken

Het spel is te koop bij Herberg de Pas voor € 15,00 per spel (max 4 kinderen per spel). Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas € 5,00 korting. Als je ter plekke lid wordt van Natuurmonumenten, krijg je daarnaast ook nog een kortingsbon t.w.v. €10,00 voor Herberg De Pas.

Het spel kan dagelijks gespeeld worden tussen 10.00 – 15.00 uur. Reserveren kan via www.herbergdepas.nl of via tel: 0548-852038. Op maandag is Herberg De Pas gesloten (m.u.v. de feestdagen)

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid