Ga direct naar inhoud
Op pad met kinderen

Kerst op Fort bij Nigtevecht

Kerst op Fort bij Nigtevecht

Waar

Fort bij Nigtevecht

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 5,00
  • Ledenprijs€ 3,00
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal€ 2,50
  • Ledenprijs€ 1,00
Activiteit

Kerst op Fort bij Nigtevecht

Alvast in de kerstsfeer komen? Zaterdag 16 en zondag 17 december wordt Fort bij Nigtevecht omgetoverd tot een echt kerstfort met kerstbomen, kampvuur, lichtjes, warme chocolademelk en glühwein. Tijdens dit weekend is er voor jong en oud van alles te beleven. Doe mee met de OERRR-speurtocht in en om het fort, luister naar live kerstmuziek van onze troubadours en bezoek de levende kerststal. Kortom: voor het ultieme kerstgevoel moet je op Fort bij Nigtevecht zijn. 

OERRR-speurtocht

Doe mee met de winterse OERRR-speurtocht en ontdek de natuur én de geschiedenis van Fort bij Nigtevecht. Natuurmonumenten heeft allerlei spannende en leuke opdrachten uitgezet, die jou langs alle mooie plekjes van het fort leiden. Alvast een tipje van de sluier: je gaat in ieder geval aan de slag om een kerstdiner voor vogels te maken. Ontdek natuurgeheimen tijdens de Grote Boswachtersshow en sluit de speurtocht af door je eigen popcorn te maken boven een vuurtje.

Proef de kerstsfeer

‘Kerst op Fort bij Nigtevecht’ heeft alle ingrediënten om in de kerststemming te komen. Een troubadour zingt gezellige kerstliedjes. En daar mogen lekkere hapjes en drankjes niet bij ontbreken. De ondernemers op het fort (Knakenfort) zorgen voor allerlei lekkers.

Kom je op de fiets? Dan kun je ook altijd een kaartje aan de deur kopen!

https://youtu.be/O_1t3XM0kVQ

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid