Ga direct naar inhoud
Op pad met kinderen

OERRR-kerst op Fort bij Nigtevecht

OERRR-kerst op Fort bij Nigtevecht

Waar

Fort bij Nigtevecht

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 5,00
  • Ledenprijs€ 3,00
Kinderen
  • Normaal€ 2,50
  • Ledenprijs€ 1,00
  • € 1,00
Activiteit

OERRR-kerst op Fort bij Nigtevecht

Alvast in de kerstsfeer komen? Zaterdag 17 en zondag 18 december wordt Fort bij Nigtevecht omgetoverd tot een echt kerstfort met kerstbomen, vuurkorven, lichtjes, warme chocolademelk en glühwein. Tijdens dit weekend is er voor jong en oud van alles te beleven. Doe mee met de OERRR-speurtocht in en om het fort. Luister naar één van de kerstconcerten in de poterne of bezoek een mini-college ‘De boswachter vertelt..’ Kortom: voor het ultieme kerstgevoel moet je op Fort bij Nigtevecht zijn. 

LET OP: KAARTEN ZIJN VERKRIJGBAAR AAN DE POORT VAN FORT BIJ NIGTEVECHT

OERRR-speurtocht

Doe mee met de winterse OERRR-speurtocht en ontdek de natuur én de geschiedenis van Fort bij Nigtevecht. Natuurmonumenten heeft allerlei spannende en leuke opdrachten uitgezet, die jou langs alle mooie plekjes van het fort leiden. Alvast een tipje van de sluier: je gaat in ieder geval aan de slag om een kerstdiner voor vogels te maken. En je sluit de speurtocht af door je eigen popcorn te maken boven een vuurtje.

Proef de kerstsfeer

‘Kerst op Fort bij Nigtevecht’ heeft alle ingrediënten om in de kerststemming te komen. Een kerstkoor zingt gezellige kerstliedjes. En daar mogen lekkere hapjes en drankjes niet bij ontbreken. De ondernemers op het fort (Knakenfort) zorgen in het warme fort voor allerlei lekkers.

Routeaanwijzingen

Check vóór vertrek www.nm.nl/kerst-op-fort voor de meest actuele routeaanwijzingen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid