Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Natuur krijgt vrij spel in speelnatuur Harderbos

27 november 2019 | Ingrid Scholten

Natuurmonumenten gaat deze winter de speelnatuur in het Harderbos verwijderen en geeft de plek terug aan de natuur. De Klimaatbosroute (groene route) wordt aangepast maar blijft toegankelijk. Op de overige plekken krijgt de natuur weer vrij spel.

Avonturenroute

De afgelopen jaren was er weinig belangstelling voor de speelnatuur in het Harderbos. Tegelijkertijd vergt het onderhoud veel tijd van onze vrijwilligers. Tijd die we liever elders in het Harderbos inzetten. 

Met kinderen beversporen zoeken of met een pontje het water over? Volg dan de avonturenroute (gele route) in het Harderbos. De route start bij de parkeerplaats aan de Pluvierenweg.

Ingrid Scholten
logo