Jazz in het Kasteel - Stark Linnemann

Jazz in het Kasteel - Stark Linnemann

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 25,00
  • Ledenprijs€ 17,50
Kinderen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Jazz in het Kasteel - Stark Linnemann

JAZZ IN HET KASTEEL – Stark Linnemann
ZONDAG 12 MAART
15:00 uur start voorstelling (14:30 uur ontvangst)

Pianist Paul Stark en drummer Jonas richtten deze groep op in 2014. Jazzmuzikanten die klassieke muziek van Beethoven, Liszt, Chopin en Moessorgski weten te herarrangeren tot een prachtig virtuoos muzikaal palet. Herkenbare thema’s verhuld in een jazz context met Zuid-Amerikaanse invloeden als salsa en samba. Ze speelden hun programma o.a. in een uitverkocht concertgebouw in Amsterdam. Zeer geslaagd crosover repertoire!

WELKOM VANAF 14.30 UUR
U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren bij de keuken van Hackfort, zij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal
Baakseweg 8 – 7251 RH Vorden

P
Parkeren kan op het parkeerterrein, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Extra informatie

logo