Ga direct naar inhoud

Live in Kasteel Hackfort - Johanette en Bert van den Brink De Grote Oversteek

Live in Kasteel Hackfort - Johanette en Bert van den Brink De Grote Oversteek

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 32,50
  • Ledenprijs: € 22,75
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 16,25
  • Ledenprijs: € 11,38
Activiteit

Live in Kasteel Hackfort - Johanette en Bert van den Brink De Grote Oversteek

Live in Kasteel Hackfort - Johanette en Bert van den Brink De Grote Oversteek
ZONDAG 10 november 2024
15:00 uur start voorstelling (14:30 uur ontvangst)

Sopraan Johannette Zomer is een barokspecialist bij uitstek. Maar ze maakt ook graag uitstapjes naar hedendaags repertoire, in zowel klassieke als lichte muziek. Voor dit muzikale avontuur op zondag 10 maart in De Kleine Willem in Enschede vond zij in pianist Bert van den Brink de ideale partner.

‘No excuses, Mr. Gershwin - Music is Music’: gevleugelde woorden van Alban Berg toen de Amerikaan tegensputterde om jazz te spelen in de heilige omgeving van de Weense concertzaal. Na zijn mislukte poging om in Parijs leerling van Ravel te worden, toog hij naar Wenen waar hij in aanraking kwam met Arnold Schönberg en Alban Berg. Ook die rieden hem aan toch vooral zichzelf te blijven en met dit advies op zak aanvaardde Gershwin de 'grote oversteek' terug naar de States.

Met hetzelfde gemak als op barokcantates stort de gevierde sopraan Johannette Zomer zich nu op het avontuur van een 'grote oversteek'  tussen modern en klassiek, tussen het 'ooit' en het 'nu'.

Gesteund door pianist Bert van den Brink en andere uitstekende beoefenaars van de lichtere muziek, hopt zij van de ene continentale kust naar de andere, van de verstilling van Hildegard von Bingen tot het straatgeweld van New York City.

WELKOM VANAF 14.30 UUR
U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren in ons restaurant, wij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal
Baakseweg 8 – 7251 RH Vorden

P
Parkeren kan op het parkeerterrein van Natuurmonumenten, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid