Pasen met de boswachter van OERRR

Pasen met de boswachter van OERRR

Waar

Landgoed Mookerheide

Vertrekpunt

Kosten

Kinderen
  • Normaal€ 8,50
  • Ledenprijs€ 5,95

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Pasen met de boswachter van OERRR

De eerste bloemen gaan bloeien en de groene blaadjes beginnen te ontluiken. De vogels kwetteren er de hele dag volop op los. Er is geen ontkomen aan: het is lente! Ontdek samen met de boswachters van OERRR op eerste paasdag 17 april de lente en ga mee op avontuur.

Met Pasen beleven we de lente het beste. De natuur fleurt helemaal op en het wordt steeds groener. Vogels bouwen hun nestje, maar hoe doen ze dat? Welke vogeltjes leven er op het landgoed, kunnen we ze vinden? In de tuinen groeien volop plantjes. Maar hoe gaat dat groeien eigenlijk. Hoe komen we toch aan al die lekkere tomaatjes en slaplantjes? We gaan het allemaal ontdekken tijdens deze tocht die volop in het teken staat van de lente. De boswachters kunnen niet wachten om met je op pad te gaan.

De tocht begint om 14.00 uur op de parkeerplaats aan de Heumensebaan 2 in Molenhoek en is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Rond 16.00 uur is het weer afgelopen. Kinderen mogen alleen komen, maar als papa of mama het ook leuk vind mogen die uiteraard ook meekomen, maar dat hoeft niet. Ze moeten dan ook een kaartje kopen. Zorg dat je kleding aan hebt die vies mag worden en stevige schoenen aan hebt. Honden mogen niet mee. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen.

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur, het jachtslot en de kassen van het Landgoed Mookerheide.


Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 10 personen, incl. volwassenen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact
  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten
  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
  • Nies en/of hoest in je elleboog
  • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Landgoed Mookerheide, Molenhoek
logo