Cultureel

Xavi Torres Jazzquartet speelt op natuureiland Marker Wadden

Xavi Torres Jazzquartet speelt op natuureiland Marker Wadden

Waar

Marker Wadden

Kosten

Volwassen
 • Normaal€ 47,50
 • Ledenprijs€ 33,25

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Xavi Torres Jazzquartet speelt op natuureiland Marker Wadden

Op de jonge Marker Wadden kun je vandaag een interessant concert horen met jazzfusion alla grande: Mediterraanse invloeden, gemengd met Amsterdamse sferen en Afrikaanse polyritmiek. Het Xavi Torres Quartet speelt eigen werk van Torres. Zijn composities vallen op door de grote nuances, details en sterke ritmes. U zult een variëteit aan sferen en emoties beleven! Vaar mee met de driemaster Abel Tasman en wandel mee met de boswachter, beide inbegrepen.

Programma

Xavi Torres Quartet
Bruno Calvo, trompet
Mauro Cottone, contrabas
Jamie Peet, drums
Xavi Torres, piano & composities

"Quarantena Songs"

Coronatoegangsbewijs

In lijn met het kabinetsbesluit, zullen wij voor de concerten gebruik maken van coronatoegangsbewijzen. Dat betekent dat wij u bij aankomst zullen vragen om uw coronatoegangsbewijs te tonen. Dat kan een vaccinatiebewijs zijn, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona. U gebruikt daarvoor de app CoronaCheck. U vindt alle informatie over het gebruik van coronatoegangsbewijzen hier.

Natuureilanden in het Markermeer

Het weidse eilandgevoel, de fascinerende moerasnatuur: de natuureilanden, aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer zijn een verbluffend staaltje van Nederlands watermanagement. De eilanden zijn zeer in trek bij talrijke vogels die hier uitrusten of broeden. Prachtig om ze van dichtbij te spotten vanuit de kijkhutten.

Samen met de boswachter maak je een wandeling over dit nieuwste stukje Nederland.

Praktische Informatie:

Boottijden vanaf Lelystad Bataviahaven:

 • groep 1: 10.00 uur heen en 14.30 uur terug
 • groep 2: 13.00 uur heen en 17.30 uur terug

Bij aankomst zal de groep opgesplitst worden door de boswachter. Groep A gaat eerst met de boswachter de Marker Wadden verkennen om vervolgens te genieten van dit exclusieve concert. Groep B zal eerst de unieke concertbeleving krijgen om vervolgens met de boswachter van het eiland te gaan genieten.

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 8, 9  en 10 oktober 2021 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de derde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 19 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. 
Bekijk hier alle locaties en data.

Kortingscode invoeren

Leden van Natuurmonumenten en donateurs van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds krijgen korting op de concerten. NMF-donateurs kiezen tijdens de bestelprocedure voor 'Boeken zonder lidnummer' en vul bij stap 3 je promocode in. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Haven Marker Wadden
 • De Aanloop 4, 8242NM Lelystad (FL)
 • (0527) 25 25 70
 • [email protected]
 • Lelystad, BataviahavenBataviahaven 1, 8242 PR Lelystad (FL)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Haven Marker Wadden : De veerboot vertrekt vanuit de Bataviahaven in Lelystad. Je kunt betaald parkeren in de VOC-garage, op P6 (lang parkeren) of op de parkeerplaats van Bataviastad. Bekijk op deze kaart waar je kunt parkeren. 

  Mensen met een beperking kunnen tot dichtbij de boot komen, neem hiervoor op weekdagen, minstens 1 dag van tevoren, contact op met: T (0527) 25 25 70.

logo