Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Dwingelderveldlezing over Wilde Planten

Dwingelderveldlezing over Wilde Planten

Waar

Nationaal Park Dwingelderveld

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 7,00
  • Ledenprijs€ 4,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Dwingelderveldlezing over Wilde Planten

Donderdag 27 februari is alweer de derde Dwingelderveld-lezing van dit seizoen. Deze keer komt Jojanneke Bijkerk, eigenaar/directeur van de Cruydt-hoek vertellen over (de teelt van) wilde planten, de werkwijze en visie van de Cruydt-Hoeck.

Cruydt-Hoek

Cruydt-Hoeck heeft de droom meer biodiversiteit te creëren met bloemrijke vegetaties voor plant, dier en mens. Cruydt-Hoeck is kweker en leverancier van inheemse wildeplantenzaden en ecologisch passende bloemenweidemengsels. Met gedegen praktisch en ecologisch advies helpt Cruydt-Hoeck gemeenten, (groen)bedrijven, plannenmakers en particulieren met het creëren van succesvolle bloemenweides. 
Doormiddel van promotie, inspiratie en informatie wil Cruydt-Hoeck een duurzaam publiek draagvlak en waardering stimuleren voor inheemse bloemrijke vegetaties ten behoeve van een gelukkiger samenleving.

De Dwingelderveld-lezing is op donderdag 27 februari en begint om 19.30 en eindigt rond 21.30 uur.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Nationaal Park Dwingelderveld
  • Benderse 22, 7963 RA Ruinen (DR)
  • 0522 47 29 51
  • Vanaf de A28 neem je bij Pesse de afslag naar Ruinen. In het centrum van Ruinen neem je de richting Ansen, vlak voor Ansen sla je rechtsaf naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Na anderhalve kilometer kun je vlakbij het bezoekerscentrum parkeren.

logo