Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

OERRR Diersporendag: braakballen pluizen

OERRR Diersporendag: braakballen pluizen

Waar

Nationaal Park Dwingelderveld

Kosten
Kinderen
  • Normaal€ 6,00
  • Ledenprijs€ 4,20
  • € 4,20

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

OERRR Diersporendag: braakballen pluizen

Kom naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld en ontdek wat de uilen eten

Tijdens deze diersporendag kun je braakballen uitpluizen en zo ontdekken wat een uil allemaal eet. Een gids helpt je te ontdekken welke diertjes in de braakballen zitten. Deze botjes, haartjes en veertjes, kun je op een schilderijtje plakken. Zo heb je een leuke herinnering.

Voor het braakballen pluizen kun je je hieronder aanmelden, de kosten zijn € 6,00 voor niet-leden. OERRR leden en kinderen van leden betalen € 4,20

 

Er is in het bezoekerscentrum een tafel met diverse soorten uilen, een gids kan je  meer over deze fascinerende vogels vertellen.

Ook ligt er een diersporen quiz voor je klaar.

 

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden kan minimaal drie weken van te voren.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Nationaal Park Dwingelderveld
  • Benderse 22, 7963 RA Ruinen (DR)
  • 0522 47 29 51
  • Vanaf de A28 neem je bij Pesse de afslag naar Ruinen. In het centrum van Ruinen neem je de richting Ansen, vlak voor Ansen sla je rechtsaf naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Na anderhalve kilometer kun je vlakbij het bezoekerscentrum parkeren.

logo