Ga direct naar inhoud

Kampvuurfeest Schiermonnikoog 17.30 uur

Kampvuurfeest Schiermonnikoog 17.30 uur

Waar

Nationaal Park Schiermonnikoog

Vertrekpunt

    Schiermonnikoog, strand bij Paviljoen paal 3

    Badweg 145
    9166 NH Schiermonnikoog

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 20,00
  • Ledenprijs: € 14,00
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 10,00
  • Ledenprijs: € 7,00
Activiteit

Kampvuurfeest Schiermonnikoog 17.30 uur

Stoere maaltijd

Natuurmonumenten bouwt samen met Lytje Willem en Landal Vitamaris een groot kampvuur op het strand! Kom met het hele gezin een stoere maaltijd bereiden boven het vuur. Broodjes worst en marshmallows op stok, soep uit de grote ketel, pannenkoeken, popcorn, tosti's en lekkere drankjes... met (hopelijk) een sfeervolle zonsondergang. Dit wordt een geweldig spektakel dat je écht niet wilt missen!  

Super kortingsactie voor nieuwe leden

Aan het kampvuurfeest is een super kortingsactie gekoppeld. Als je namelijk lid wordt van OERRR / Natuurmonumenten, mag je gratis meedoen met het kampvuurfeest! Kom hiervoor naar de balie van Het Baken, dan zorgen we er daar voor dat je gratis wordt ingeschreven voor het kampvuurfeest.

Elk nieuwe OERRR-lid mag gratis meedoen aan het kampvuurfeest. Als je gezinslid wordt van Natuurmonumenten mag zelfs het hele gezin gratis meedoen met het kampvuurfeest. En als je al lid bent van Natuurmonumenten en je zet je individuele lidmaatschap om in een gezinslidmaatschap, mag ook je hele gezin gratis meedoen met het kampvuurfeest.

Verschillende startmomenten

Er zijn verschillende startmomenten om mee te doen aan het feestje. Bij het kopen van je ticket kun je een tijdslot kiezen. Ga met je muis hierboven op het roze vierkant (9 augustus) en kies een tijdslot. Je kunt om 17.30 uur 18.00 uur, 18.30 uur of 19.00 uur beginnen. In totaal heb je anderhalf uur de tijd om van alles te proeven. Tussen 20.30 en 21.00 uur ruimen wij het feestje op.

Op deze excursie zijn de algemene voorwaarden voor activiteiten van toepassing.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid