Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsuitje met familie of vrienden

Op zoek naar een leuk uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag.

Groepsuitje

Op zoek naar een leuk uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag.

Meestal duurt een tocht 1,5 - 2 uur. De gids neemt jullie mee over de landgoederen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom. Veluwezoom staat bekend om haar wild; als zwijnen, edelherten, damherten en reeën. Je kunt ook ’s avonds op zoek naar wild onder leiding van een ervaren natuurgids.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum, via het aanvraag formulier of via de mail:[email protected] Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 2 weken van tevoren.

Leden van Natuurmonumenten krijgen zelfs 30% korting.

Excursie overdag ( max 15 personen):

€ 140,- per groep

€ 98,- per groep voor leden

Excursie avond (max 15 personen, er gaan twee gidsen mee)

€ 250,00 per groep

€ 175,00 per groep voor leden

aanvraagformulier begeleide wandeling 2020

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Veluwezoom
  • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
  • (026) 497 91 00
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

logo