Groepsuitje met familie of vrienden

Op zoek naar een leuk uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag.

Groepsuitje

Helaas kunnen wij vanwege de maatregelen tegen Corona momenteel geen groepsaanvragen aannemen.

Op zoek naar een leuk uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag.

Meestal duurt een tocht ongeveer 2 uur. Een ervaren Natuurmonumenten gids neemt jullie mee over de landgoederen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom. Veluwezoom staat bekend om haar weidse uitzichten, hoogteverschillen en wild. Ga mee op zoek naar zwijnen, edelherten, damherten en reeën. Je kunt ook in de schemer op pad onder leiding van een ervaren natuurgids. Let wel; we verlaten het park altijd vóór zonsondergang.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum, via het aanvraag formulier of via de mail:[email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 2 weken van tevoren.

Kosten:

Excursie overdag ( maximaal 15 personen):

€ 140,- per groep

Leden van Natuurmonumenten krijgen zelfs 30% korting en betalen nog maar € 98,- per groep.

Excursie avond (maximaal 15 personen, er gaan twee gidsen mee)

€ 250,00 per groep

Leden van Natuurmonumenten krijgen zelfs 30% korting en betalen nog maar € 175,00 per groep.

aanvraagformulier begeleide wandeling

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Veluwezoom
  • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
  • (026) 497 91 00
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

logo