Ga direct naar inhoud

Unieke privé excursie met familie of vrienden

Op zoek naar een leuk en uniek uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids en ontdek samen het verrassende Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag of als speciaal cadeau!

Groepsuitje

Op zoek naar een leuk en uniek uitje met familie of vrienden? Ga eens op pad met een natuurgids in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag of als speciaal cadeau. 

Meestal duurt een tocht ongeveer 2 uur. Een ervaren Natuurmonumenten gids neemt jullie mee over de landgoederen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom. Veluwezoom staat bekend om haar weidse uitzichten, hoogteverschillen en wild. Ga mee op zoek naar zwijnen, edelherten, damherten en reeën. Je kunt ook in de schemer op pad onder leiding van een ervaren natuurgids. Let wel; we lopen tot uiterlijk een half uur na zonsondergang.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum, via het aanvraag formulier  (open het formulier met Adobe Acrobat Reader om het te kunnen invullen) of via de mail:[email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 2 weken van tevoren.

Kosten:

Excursie overdag thema Algemeen (maximaal 20 personen):

€ 140,- per groep

Leden van Natuurmonumenten krijgen zelfs 30% korting en betalen nog maar € 98,- per groep.

Excursie avond thema Wild (maximaal 15 personen, er gaan twee gidsen mee) 

tot uiterlijk een half uur na zonsondergang

€ 250,00 per groep

Leden van Natuurmonumenten krijgen zelfs 30% korting en betalen nog maar € 175,00 per groep.

aanvraagformulier begeleide wandeling

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid