Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Boek een natuurgids voor een lezing over De Wieden

Willen jij en je groep graag meer weten over De Wieden? Onze natuurgidsen vertellen er graag en enthousiast over, ook op locatie.

Lezing over De Wieden

De Wieden

Hoe is het landschap in De Wieden ontstaan? Welke flora en fauna kom je tegen? En wat doet Natuurmonumenten aan beheer in De Wieden. Allemaal vragen die aanbod kunnen komen tijdens de lezing van onze natuurgidsen. 

Lezing

Gedurende zo'n twee uur verzorgt de natuurgids een boeiende lezing over De Wieden. Uiteraard kan in onderling overleg het programma samengesteld worden. Wil je voorafgaand of na de lezing het gebied samen met de natuurgids verkennen, of varen in De Wieden? Het kan allemaal. We hebben bij Bezoekerscentrum De Wieden beschikking over een ruimte voor lezingen maar de boswachter kan ook lezingen op locatie geven in de omgeving van De Wieden.

Kosten en contact

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Bezoekerscentrum De Wieden: 0527-205660 of via mail: [email protected] Kosten voor een twee uur durende lezing: € 80,00 ongeacht het aantal deelnemers. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum De Wieden
  • Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster (OV)
  • (0527) 205 660
  • [email protected]
  • Facebook
  • Volg vanaf de snelwegen in de regio de borden voor Weerribben-Wieden. Daarna wordt Bezoekerscentrum De Wieden verder op de borden aangegeven.

logo