Ga direct naar inhoud

Bedrijfsuitje Veluwezoom

Op zoek naar een leuk uitje met collega's? Ga eens op pad met een ervaren gids van Natuurmonumenten in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk als teamuitje, maar ook als onderbreking van een heidag of vergadering in onze inspirerende vergaderlocatie!

Paarse heide Herikhuizerveld Veluwezoom

Op zoek naar een leuk uitje met collega's? Ga eens op pad met een gids van Natuurmonumenten in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk als teamuitje, maar ook als onderbreking van een heidag of vergadering in onze inspirerende vergaderlocatie!

Meestal duurt een tocht 1,5 - 2 uur. De gids neemt jullie mee over de landgoederen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom. Natuurlijk is een lunchwandeling of korter programma ook mogelijk.

Veluwezoom staat bekend om haar weidse vergezichten, hoogteverschillen en wild; als zwijnen, edelherten, damherten en reeën. Je kunt ook in de schemer op zoek naar wild onder leiding van een ervaren natuurgids.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum, via het aanvraag formulier (open het formulier met Adobe Acrobat Reader om het te kunnen invullen) of via de mail:[email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 2 weken van tevoren.

Kosten bedrijfsuitje overdag

€ 250,- inclusief 21% BTW per groep t/m 20 personen

Ben je als aanvrager lid van Natuurmonumenten dan zijn de kosten € 175,- inclusief 21% BTW

Kosten bedrijfsuitje avond (er gaan 2 gidsen mee)

We lopen tot uiterlijk een half uur na zonsondergang

€ 450,- inclusief 21% BTW per groep t/m 15 personen

Ben je als aanvrager lid van Natuurmonumenten dan zijn de kosten € 315,- inclusief 21% BTW

Een begeleide wandeling in combinatie met de verhuur van onze vergaderlocatie kun je boeken via www.vergaderen.natuurmonumenten.nl/veluwezoom

Aanvraag formulier begeleide bedrijfswandeling

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid