Bedrijfsuitje Veluwezoom

Op zoek naar een leuk uitje met collega's? Ga eens op pad met een ervaren gids van Natuurmonumenten in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk als teamuitje, maar ook als onderbreking van een heidag of vergadering in onze inspirerende vergaderlocatie!

Paarse heide Herikhuizerveld Veluwezoom

Op zoek naar een leuk uitje met collega's? Ga eens op pad met een boswachter in Nationaal Park Veluwezoom. Leuk als teamuitje, maar ook als onderbreking van een heidag of vergadering in onze inspirerende vergaderlocatie!

Meestal duurt een tocht 1,5 - 2 uur. De gids neemt jullie mee over de landgoederen en uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom. Natuurlijk is een lunchwandeling of korter programma ook mogelijk.

Veluwezoom staat bekend om haar weidse vergezichten, hoogteverschillen en wild; als zwijnen, edelherten, damherten en reeën. Je kunt ook in de schemer op zoek naar wild onder leiding van een ervaren natuurgids.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum, via het aanvraag formulier of via de mail:[email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 2 weken van tevoren.

Kosten bedrijfsuitje overdag

€ 250,- inclusief 21% BTW per groep t/m 20 personen

Kosten bedrijfsuitje avond (er gaan 2 gidsen mee)

€ 450,- inclusief 21% BTW per groep t/m 15 personen

Prijzen van een begeleide wandeling in combinatie met de verhuur van onze vergaderlocatie op aanvraag. Vermeld dit op het aanvraagformulier of boek via www.vergaderen.natuurmonumenten.nl/veluwezoom

Aanvraag formulier begeleide bedrijfswandeling

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo