Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vergaderen op de Veluwe bij Arnhem

Op nog geen kwartier rijden van Arnhem ligt Bezoekerscentrum Veluwezoom. Wandel langs zandverstuivingen en heidevelden en door bossen. Een afwisselende en rustige omgeving zorgt voor een frisse blik. Deze vergaderlocatie is ideaal voor een heidag.

Vergaderen Bezoekerscentrum Veluwezoom

Faciliteiten in de Edelhertzaal

Op slechts tien minuten rijden van Arnhem en de A12 is Bezoekerscentrum Veluwezoom met vergaderruimte Edelhertzaal. Ook via het OV is de vergaderlocatie makkelijk te bereiken; het ligt vlak bij station Rheden. De Edelherzaal biedt ruimte aan 10 tot 20 mensen, of in theateropstelling aan 40 mensen. De volgende faciliteiten zijn beschikbaar:

  • wifi
  • flip-over
  • touchscreen met HDMI-kabel/VGA

Boek hier deze vergaderzaal op de Veluwe

Pauze in de natuur

Op een locatie als Nationaal Park Veluwezoom is het bijna onweerstaanbaar om een wandeling te maken en even een frisse neus te halen. Maak bijvoorbeeld de korte wandeling naar de schaapskooi. Of maak een fietstochtje bij de Posbank!

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd.

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact op met onze collega's van het bezoekerscentrum via [email protected] of 026 - 497 91 00.

Vergaderen Veluwezoom Edelhertzaal
Vergaderen Veluwezoom Bezoekerscentrum
logo