Vergaderen op de Veluwe bij Arnhem

Op nog geen kwartier rijden van Arnhem ligt Bezoekerscentrum Veluwezoom. Wandel langs zandverstuivingen en heidevelden en door bossen. Een afwisselende en rustige omgeving zorgt voor een frisse blik. Deze vergaderlocatie is ideaal voor een heidag.

Vergaderen Bezoekerscentrum Veluwezoom

Vergaderen in Nationaal Park Veluwezoom

Op slechts tien minuten rijden van Arnhem en de A12 ligt Bezoekerscentrum Veluwezoom met twee vergaderruimtes, de Edelhertzaal en de Dassenburchtzaal. Ook via het OV is de vergaderlocatie makkelijk te bereiken; het ligt vlak bij station Rheden. Het bezoekerscentrum ligt in het Nationaalpark Veluwezoom; een spectaculair decor voor bijeenkomsten!

De vergaderzalen hebben de volgende faciliteiten:

 • Wifi
 • Flip-over
 • Groot touchscreen (HDMI/VGA)

Edelhertzaal

In de inspirerende Edelhertzaal vergader je in schoolopstelling met maximaal 30 personen in theater opstelling en 22 personen in vergaderopstelling.

Daszaal

De sfeervolle Daszaal biedt ruimte aan maximaal 30 personen in theater opstelling en 22 personen in vergaderopstelling. 

Boek hier deze vergaderzaal op de Veluwe 

Pauze in de natuur

Op een locatie als Nationaal Park Veluwezoom is het bijna onweerstaanbaar om een wandeling te maken en even een frisse neus te halen. Maak bijvoorbeeld de korte wandeling naar de schaapskooi. Of maak een fietstochtje bij de Posbank!

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd.

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 026-497 91 00.

Vergaderen Veluwezoom Edelhertzaal
Vergaderen Veluwezoom Bezoekerscentrum

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Veluwezoom
 • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
 • 026-497 91 00
 • [email protected]
 • Parkeerplaats HeuvensewegHeuvenseweg 5, 6991 JE Rheden (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Veluwezoom: Wandel vanaf de parkeerplaats in de richting van de vlaggen. Volg het klinkerpad naar het bezoekerscentrum.

logo