Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Hardlopen

Zevenheuvelenroute Veluwezoom 7,5 km

  • Trailrunning
Hardlopen

Zevenheuvelenroute Veluwezoom 7,5 km

De Zevenheuvelenroute Veluwezoom is een goed gemarkeerde hardlooproute van 7,5 km. Er is ook een lus van 15km door de schitterende natuur van Nationaal Park Veluwezoom toegevoegd. Beide afstanden zijn achter elkaar te lopen waardoor je op een totaal van ongeveer 22km komt. En de routes zijn beide kanten op goed gemarkeerd! De Zevenheuvelenroutes zijn tot stand gekomen dankzij een bijdrage van de deelnemers aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Een route voor en door lopers, dus!

Praktische informatie

Bereikbaarheid

  • START

Startpunt - Parkeerplaats Lappendeken

Diepesteeg 25, 6994 CC De Steeg (Rheden)

Aanreisinformatie auto

Rij over de N348 tussen Arnhem en Dieren en neem afslag De Steeg. Parkeren bij Parkeerplaats Lappendeken aan de Diepesteeg in De Steeg.

Aanreisinformatie openbaar vervoer

Bushalte Brantsenpark, De Steeg. Het is vanaf de bushalte dan nog ca. 15 min. lopen naar het startpunt. Volg vanaf de verkeerslichten de borden 'Lappendeken'.

De route

 Startpunt

logo

Ook zo genoten van deze route? Help de natuur. Ga naar nm.nl/nieuwlid.