Speciaal voor kinderen

Duin en bosdag in Duin en Kruidberg

Duin en bosdag in Duin en Kruidberg

Waar

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • Normaal€ 5,00
  • LedenprijsGratis
  • Gratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Duin en bosdag in Duin en Kruidberg

Op zondag 18 oktober organiseert Natuurmonumenten tussen 11:00 en 15:00 uur de Duin en Bosdag op landgoed Duin en Kruidberg.

Activiteiten in de natuur

De Duin en Bosdag is een feestelijke dag in de natuur voor het hele gezin. Kinderen kunnen het blote-voeten-pad verkennen, vogeltraktaties knutselen, dieren spotten, XL memory spelen en nog veel meer!

Vraag het de boswachter

Altijd al willen weten wat de boswachter precies doet? Welke dieren er leven in het bos en in de duinen? Hoe dat ene plantje heet of van welk dier dat schedeltje is wat je laatst gevonden hebt? Kom langs en stel al je vragen aan de boswachter!

Entree

Met een stempelkaart krijgen kinderen toegang tot alle activiteiten. Ben je lid van Natuurmonumenten of OERRR, dan krijg je de stempelkaart gratis. Neem wel je lidmaatschapspasje mee!

Wie tijdens de Duin en Bosdag lid wordt van Natuurmonumenten of OERRR ontvangt 1 stempelkaart gratis. Volwassenen doen gratis mee, maar een vrijwillige bijdrage stellen we wel erg op prijs en komt ten goede aan het gebied.

Locatie & parkeren

Kom op de fiets! De Duin en Bosdag wordt gehouden op het open veld bij het waterkraantje langs het fietspad in Duin en Kruidberg. Toch met de auto? Parkeren kan op de parkeerplaats bij de ingang van het natuurgebied. Het is dan ongeveer 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen vanaf ingang Duin en Kruidberg (thv Duin- en Kruidbergerweg 74).

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats bij Duin- en Kruidbergerweg 74
  • Duin- en Kruidbergerweg 74, 2071 LE Santpoort-Noord (NH)
  • Vanaf de A208 neem je afslag Santpoort. Je gaat richting Santpoort. Bij de rotonde rechtdoor, na 900 meter ligt het station aan je rechterhand. Sla rechtsaf het spoor over. Je rijdt nu op de Kennemergaardeweg, die later overgaat in de Duin- en Kruidbergerweg. Sla bij nummer 74 (2071 LE Santpoort-Noord) rechtsaf en volg de smalle weg naar de parkeerplaats van Duin en Kruidberg.

Huisregels

logo