Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Special - koken met superfoods

Waar

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 62,00
  • Ledenprijs€ 55,00

Geannuleerd

Activiteit

Special - koken met superfoods

Leer én proef tijdens een inspirerende kookworkshop hoe je met wilde kruiden de lekkerste gerechten kunt maken.

De workshop start op de parkeerplaats bij ingang Duin en Kruidberg. Daar vandaan loop je samen met herborist Corina Busman en leefstijlcoach Tamara de Boer naar de Bosuil. Onderweg wijzen zij je op de superfoods die je in het bos kunt tegenkomen.

Tijdens de workshop leer je onder meer hoe je wilde kruiden kunt gebruiken voor het verbeteren van je gezondheid.

Koken met superfoods

Onder deskundige begeleiding ga je met elkaar aan de slag om een aantal heerlijke en bijzondere gerechten te bereiden. De workshop wordt afgesloten met een gezamenlijke superfoodlunch.

Kom proeven, ervaren, ruiken en genieten!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats bij Duin- en Kruidbergerweg 74
  • Duin- en Kruidbergerweg 74, 2071 LE Santpoort-Noord (NH)
  • Vanaf de A208 neem je afslag Santpoort. Je gaat richting Santpoort. Bij de rotonde rechtdoor, na 900 meter ligt het station aan je rechterhand. Sla rechtsaf het spoor over. Je rijdt nu op de Kennemergaardeweg, die later overgaat in de Duin- en Kruidbergerweg. Sla bij nummer 74 (2071 LE Santpoort-Noord) rechtsaf en volg de smalle weg naar de parkeerplaats van Duin en Kruidberg.
logo