Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Avondwandeling bij volle maan Mosselse Zand op de Veluwe

Avondwandeling bij volle maan Mosselse Zand op de Veluwe

4 km

Waar

Planken Wambuis

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 11,00
  • Ledenprijs€ 8,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Avondwandeling bij volle maan Mosselse Zand op de Veluwe

Kom 's avonds wandelen bij volle maan over het Mosselse Zand, geniet van de stilte en beleef het stuivende zand.

Geniet van de sterrenhemel en de prachtige wolkenluchten die voorbij trekken op een tijdstip dat het natuurgebied normaal gesproken niet toegankelijk is.

Stuifzand

In de schoonheid van dit weidse landschap met hier en daar vreemd gevormde bomen. Kijk naar de zandrillen en ontdek uit welke richting de wind meestal waait, zoek de luwe plekjes op. Ontdek de temperatuur verschillen met de omgeving en ervaar dat het verschil tussen dag en nacht temperatuur extreem kan zijn.

Geluiden van de nacht

Laat je verrassen door de geluiden van de nacht, van de dieren die hier leven. Wie weet hoor je het geluid van een roepende bosuil of het geschuifel van een wild zwijn. Maar misschien ervaar je alleen de stilte van de natuur.

Of ontdek je de prenten van een edelhert, een wild zwijn, zelfs een das of vos laat hier zijn sporen achter.

Stevige wandeling

Deze stevige wandeling van twee uur is geschikt voor mensen met een goede wandelconditie, kinderen vanaf 12 jaar die van wandelen houden zijn welkom. Koop tijdig je kaartje voor deze avondwandeling, want de belangstelling is groot en alleen deelnemers met een kaartje zijn gegarandeerd van deelname. Vergeet je verrekijker niet!

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje
  • Inclusief koffie/thee
  • Trek stevige schoenen aan
  • Neem warme/regenkleding mee
  • Neem je verrekijker mee
  • Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
logo