Cultureel

Familievoorstelling met violiste Carla Leurs op de Belevenisboerderij Schieveen

  • Geschikt voor rolstoel

Familievoorstelling met violiste Carla Leurs op de Belevenisboerderij Schieveen

Waar

Zuidpolder

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 11,00
  • Ledenprijs€ 7,70
Kinderen
  • Normaal€ 11,00
  • Ledenprijs€ 7,70
  • € 7,70

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Familievoorstelling met violiste Carla Leurs op de Belevenisboerderij Schieveen

Ferdinand is een bijzonder stiertje. Hij ruikt liever aan bloemetjes dan dat hij vecht met de andere stiertjes. Daarom mag hij op een mooie kinderboerderij wonen, met veel andere dieren en kan hij iedere dag van de bloemen genieten. Totdat er een grote fabriek moet worden gebouwd en alle dieren weg moeten. Dan laat Ferdinand samen met zijn dierenvrienden zien hoe sterk en slim ze zijn.

Programma

Violiste Carla Leurs, bekend van onder andere het tv-programma Maestro, heeft het prachtige verhaal van Ferdinand het stiertje bewerkt naar een spannend hedendaagse vertelling voor jong en oud. Samen met haar eeuwenoude viool, en met de muziek van onder meer Paganini, Bach en bekende kinderliedjes neemt ze iedereen mee op een avontuur op de boerderij.

Op de boerderij

Ontdek het boerenleven bij Belevenisboerderij Schieveen. Knuffel met boerderijdieren en voer de geiten en kippen. Terwijl kinderen ravotten in Speelnatuur van OERRR, kunnen grootouders en ouders rustig een kopje koffie of thee op het terras drinken.

Coronatoegangsbewijs

In lijn met het kabinetsbesluit, zullen wij voor de concerten gebruik maken van coronatoegangsbewijzen voor volwassenen. Dat betekent dat wij bij iedereen vanaf 13 jaar oud bij aankomst zullen vragen uw coronatoegangsbewijs te tonen. Dat kan een vaccinatiebewijs zijn, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona. U gebruikt daarvoor de app CoronaCheck. U vindt alle informatie over het gebruik van coronatoegangsbewijzen hier.

Praktische informatie

● Koffie/thee/limo en kleine gerechten zijn verkrijgbaar bij de Belevenisboerderij.
● De Belevenisboerderij en de stal zijn goed toegankelijk voor rolstoelen.

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 8, 9  en 10 oktober 2021 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de derde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 19 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. 
Bekijk hier alle locaties en data.


Kortingscode invoeren
Leden van Natuurmonumenten en donateurs van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds krijgen korting op de concerten. NMF-donateurs kiezen tijdens de bestelprocedure voor 'Boeken zonder lidnummer' en vul bij stap 3 je promocode in. 

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo