Ga direct naar inhoud
Wandelen

Stiltewandeling en boomyoga bij Volle Maan in het Zwanenwater

Stiltewandeling en boomyoga bij Volle Maan in het Zwanenwater

Waar

Zwanenwater

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 15,00
  • Ledenprijs€ 7,50
Activiteit

Stiltewandeling en boomyoga bij Volle Maan in het Zwanenwater

Magische volle maan stiltewandeling en bomen yoga in het Zwanenwater

Ruim voor het krieken van de dag, in alle stilte, gaan we het gebied in. We combineren een wandeling door de prachtige natuur van het Zwanenwater met yoga en meditatie. Je ervaart hoe je je kunt verbinden met de energie van een specifieke boomsoort.

Kom een prachtige ervaring opdoen als het je lukt om de uitdaging aan te gaan en om 5 uur in de ochtend op de parkeerplaats van het Zwanenwater in Callantsoog te zijn. Op dit tijdstip is de energie in het universum heel krachtig en kun je beter met je eigen natuur in verbinding komen. Hoe mooi is dat om dit te doen in een combinatie van een wandeling door de natuur inclusief yoga en meditatie.

De volle maan heeft iets magisch en er in wandelen is een beleving. Tijdens deze excursie loop je zoveel mogelijk meditatief in stilte. Onze excursieleider is tevens yogadocent en zal je laten ervaren hoe je je kunt verbinden met de energie van een specifieke boomsoort. Deelnemers worden begeleid met diverse staande Yoga oefeningen en een zittende meditatie aan het einde van de wandeling.

De wandeling inclusief de yogales duren samen tot ongeveer 8 uur waarna je fit huiswaarts keert. 

Wie jarig is trakteer! 50% korting

Dit jaar viert Natuurmonumenten dat wij het Zwanenwater 50 jaar in eigendom en beheer hebben. Ter ere van ons jubileum krijgen leden van Natuurmonumenten 50% korting op excursies in het Zwanenwater. Het loont dus dit jaar extra om lid te worden van Natuurmonumenten! Als lid van Natuurmonumenten ontvang je naast korting op excursies, ook gratis entree voor het Zwanenwater. Je kunt bovendien gratis parkeren in al onze natuurgebieden en ontvangt het magazine PUUR. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap en om lid te worden.

Handig om te weten

  • Geef je mobiele telefoonnummer door. Dan kunnen we je bellen als op het laatste moment blijkt dat de excursie niet door kan gaan.
  • Neem zelf een plastic zak mee om tijdens de meditatie op te zitten.
  • Zeer weersafhankelijk, bij regen gaat deze activiteit helaas niet door.
  • Gaat door bij voldoende aanmeldingen.
  • Ticketprijs is inclusief toegang tot het Zwanenwater.
  • Controleer jezelf altijd op teken na een activiteit in de natuur.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid