Wandelen

Volle maan stiltewandeling met bomenyoga in het Zwanenwater

Volle maan stiltewandeling met bomenyoga in het Zwanenwater

Waar

Zwanenwater

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 15,00
  • Ledenprijs€ 10,50

Volgeboekt

Activiteit

Volle maan stiltewandeling met bomenyoga in het Zwanenwater

Magische volle maan stiltewandeling en bomen yoga in het Zwanenwater

Ruim voor het krieken van de dag, in alle stilte, gaan we het gebied in. We combineren een wandeling door de prachtige natuur van het Zwanenwater met yoga en meditatie. Je ervaart hoe je je kunt verbinden met de energie van een specifieke boomsoort.

Kom een prachtige ervaring opdoen als het je lukt om de uitdaging aan te gaan en om 5 uur in de ochtend op de parkeerplaats van het Zwanenwater in Callantsoog te zijn. Op dit tijdstip is de energie in het universum heel krachtig en kun je beter met je eigen natuur in verbinding komen. Hoe mooi is dat om dit te doen in een combinatie van een wandeling door de natuur inclusief yoga en meditatie.

De volle maan heeft iets magisch en er in wandelen is een beleving. Tijdens deze excursie loop je zoveel mogelijk meditatief in stilte. Onze excursieleider is tevens yogadocent en zal je laten ervaren hoe je je kunt verbinden met de energie van een specifieke boomsoort. Deelnemers worden begeleid met diverse staande Yoga oefeningen en een zittende meditatie aan het einde van de wandeling.

De wandeling inclusief de yogales duren samen tot ongeveer 8 uur waarna je fit huiswaarts keert. 

Handig om te weten

  • Neem zelf een plastic zak mee om tijdens de meditatie op te zitten.
  • Zeer weersafhankelijk, bij regen gaat deze activiteit helaas niet door.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Callantsoog
  • Zuidschinkeldijk 3a, 1759 JH Callantsoog (NH)
  • Met eigen vervoer neem je vanaf de N9 Alkmaar-Den Helder de afslag Callantsoog (bij De Stolpen). Bij de T-splitsing, rechtsaf de weg naar Callantsoog blijven volgen. 500 meter na een haakse bocht tref je aan de linkerkant de parkeerplaats van het Zwanenwater.
logo