Wandelen

Zwerven door ongerept Zwanenwater - dagtocht

Zwerven door ongerept Zwanenwater - dagtocht

Zwanenwater
Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 15,00
  • Ledenprijs€ 7,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Zwerven door ongerept Zwanenwater - dagtocht

Dit is een wandeling voor de echte liefhebber. Laat je verrassen door de uitgestrekte en gevarieerde natuur van het Zwanenwater en bewonder de vele plant- en diersoorten die het Zwanenwater rijk is.

Onder leiding van de boswachter maak je deze wandeling. Duur: ongeveer 5 uur. Je komt op bijzondere plekken en wandelt langs beide natuurlijke duinmeren van het Zwanenwater. Lunchen doe je met uitzicht op het Bokkeneiland.

Wie jarig is trakteer! 50% korting

Dit jaar viert Natuurmonumenten dat wij het Zwanenwater 50 jaar in eigendom en beheer hebben. Ter ere van ons jubileum krijgen leden van Natuurmonumenten 50% korting op excursies in het Zwanenwater. Het loont dus dit jaar extra om lid te worden van Natuurmonumenten! Als lid van Natuurmonumenten ontvang je naast korting op excursies, ook gratis entree voor het Zwanenwater. Je kunt bovendien gratis parkeren in al onze natuurgebieden en ontvangt het magazine PUUR. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap en om lid te worden.

Praktisch

Voor deze lange wandeling is geschikt schoeisel aan te raden. Vergeet ook niet om voldoende water en je eigen lunch mee te nemen. De wandeling is helaas ongeschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en mensen slecht ter been. Controleer jezelf altijd op teken na een activiteit in de natuur.  Denk bij warm zonnig weer om een pet of hoed tegen de zon.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo