Ga direct naar inhoud

Word natuurambassadeur in het Zwanenwater

Middenin de prachtige natuur van het Zwanenwater ga je als TIP (Terrein InformatiePunt) vrijwilliger het gesprek aan met bezoekers. Je vertelt mooie natuurverhalen, deelt natuurweetjes en wijst bezoekers op wat er te zien is op dat moment in het gebied. Je voelt geen schroom om bezoekers te vragen of ze geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van Natuurmonumenten.
Als een ware natuurambassadeur in het Zwanenwater ben jij het visitekaartje van dit unieke duinmerengebied én van Natuurmonumenten.

Twee natuurambassadeurs bij de Terreininformatiepunt kar in het Zwanenwater

Aanhangwagen vol natuurschatten

Vrijwilligers staan in teams van twee personen bij onze speciaal voor dit doel omgebouwde aanhangwagen vol natuurschatten, doe-dingen en folders. Middenin de prachtige natuur van het Zwanenwater ga je het gesprek aan met bezoekers.

Als natuurambassadeur in het Zwanenwater ben jij het visitekaartje van dit unieke duinmerengebied én van Natuurmonumenten. Je laat volwassenen en kinderen zich verwonderen over de natuur. En je vertelt over het werk van Natuurmonumenten.

Om de week, 1x per maand of een paar keer per jaar sta je een dagdeel of een hele dag staat als TIP vrijwilliger in het Zwanenwater. In overleg met de andere vrijwilligers wordt het rooster bepaald en jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je ingeroosterd wordt.

De natuur is niet vanzelfsprekend. En waar kun je bezoekers beter uitnodigen om de natuur te steunen en lid te worden van Natuurmonumenten dan midden in dit unieke gebied? Als je aan de slag gaat krijg je een korte training om op een leuke, natuurlijke manier leden te werven voor van Natuurmonumenten.

Wie zoeken wij?

Vanzelfsprekend sta je achter de doelstellingen van Natuurmonumenten. Daarnaast:

  • Heb je affiniteit met natuur
  • Ben je klant- en servicegericht
  • Sta je positief tegenover ledenwervingWat bieden wij?

  • Een inspirerende werkomgeving
  • Een vaste contactpersoon
  • Een vrijwilligerscontract inclusief verzekering
  • Kleding passend bij je functie (in bruikleen)
  • Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten

Informatie & sollicitatie

Boswachter Mariska van der Leij beantwoordt graag eventuele vragen. Ben je gelijk enthousiast? Laat ons dan je interesse weten via mail: [email protected].

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid