Vaar mee met de ecowaterbus

De waterbus vaart dit seizoen niet zoals gebruikelijk naar en van Blokzijl en Giethoorn, maar vaart over de Beulakerwijde. De tocht duurt een uur. Het is een rondvaart zonder natuurgids; je kunt onderweg volop genieten van de verschillende water- en moerasvogels en de weidsheid.

In tegenstelling tot wat je van ons gewend bent is het noodzakelijk om vooraf te reserveren, kunnen fietsen niet mee en wordt er niet geholpen bij in- en uitstappen. Online is er de mogelijkheid vooraf een tweepersoonskaartje te kopen. Je reserveert dan een bankje voor twee personen uit één huishouden/gezelschap in de waterbus. Eénpersoonskaartjes worden aan de balie van het bezoekerscentrum verkocht.


Kom aan boord! Geniet van de natuur en ervaar de rust van de fluisterstille ecowaterbus (ecowaterliner).

ecowaterliner

Stremmingen en beperkte beschikbaarheid

Let op: de waterbus vaart dit seizoen niet zoals gebruikelijk naar en van Blokzijl en Giethoorn, maar vaart over de Beulakerwijde. De tocht duurt een uur. Het is een rondvaart zonder natuurgids; je kunt onderweg volop genieten van de verschillende water- en moerasvogels en de weidsheid.

In tegenstelling tot wat je van ons gewend bent is het noodzakelijk om vooraf te reserveren, kunnen fietsen niet mee en wordt er niet geholpen bij in- en uitstappen. Je reserveert hier een bankje voor twee personen uit één huishouden/gezelschap in de waterbus. 

 

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum De Wieden
  • Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster (OV)
  • 0527205660
  • [email protected]
  • Facebook
  • Volg vanaf de snelwegen in de regio de borden voor Weerribben-Wieden. Daarna wordt Bezoekerscentrum De Wieden verder op de borden aangegeven.

logo