Webinar

Ga mee naar de wondere wereld van de insecten

  Ga mee naar de wondere wereld van de insecten

  Waar

  Utrecht

  Vertrekpunt

  Kosten

  Volwassen
  • Normaal€ 7,50
  • Ledenprijs€ 5,00

  Nog plek beschikbaar!

  Activiteit

  Ga mee naar de wondere wereld van de insecten

  Ga mee naar de wondere wereld van de insecten! Deze online lezing duurt ongeveer anderhalfuur. Laat je door Luc Hoogenstein, bioloog en boswachter ecologie bij Natuurmonumenten meenemen en verrassen.

  Kijk mee naar jagende hoornaars in de bloemenweide, bezoek bijenhotels, vlieg mee met libellen en juffers en verwonder je over de vele mooie dag- en nachtvlinders.

  Insectenrijkdom

  En zo is er nog veel meer te zien. Boswachter Luc zal je meenemen in de insectenrijkdom van de Buitenplaatsen. Luc kennende kun je mooie foto’s verwachten. Hij is, naast boswachter, ook succesvol natuurfotograaf. In 2019 was hij de winnaar van de Groene Camera, de prijs voor de beste natuurfotograaf van Nederland en België.

  Meer online lezingen bijwonen?

  Vind je het leuk om meer online lezingen bij te wonen en zo nog meer te weten te komen over bijvoorbeeld de wondere wereld van de vogels en of de Kraamkamer van Moeder Natuur? Klik dan op vogels of Kraamkamer voor de mogelijkheden.

  Hoe reserveer je een plekje?
  Boek een ticket voor deze interessante online lezing op donderdagavond 10 juni om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via deze site.

  Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

   

   

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

   Online bijeenkomst
  logo