Webinar bijwonen

Online basiscursus Natuurfotografie door Bob Luijks

Online basiscursus Natuurfotografie door Bob Luijks

Waar

Utrecht

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 7,50
  • Ledenprijs€ 5,25

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Online basiscursus Natuurfotografie door Bob Luijks

Mistige velden, prachtige kale takken, berijpte akkers, een laatste restje herfstbladeren; het levert prachtige plaatjes op. Ook de winter komt er nu snel aan, hopelijk met sneeuw en ijs. Vaak vallen foto’s echter achteraf een beetje tegen en doen ze geen recht aan jouw beleving in het veld. Herkenbaar? Op woensdag 24 november verzorgt Bob Luijks voor Natuurmonumenten een basiscursus natuurfotografie, met speciale aandacht voor het herfst- en winterseizoen. 

Bob is professioneel natuurfotograaf en weet als geen ander wat er bij een goede natuurfoto komt kijken. Tijdens deze basiscursus leer je:

  • Welke apparatuur er allemaal beschikbaar is en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. 
  • Hoe je de camera op een juiste manier instelt.
  • Hoe je mooie, scherpe foto's krijgt.
  • Hoe je met verschillende plekken en onderwerpen omgaat.
  • Hoe je met een pakkende compositie een beeld spannender maakt.
  • En hoe het aanwezige weer en licht daarbij in het voordeel gebruikt. 

Op deze cursusavond kun je ook met al je vragen terecht. Na deze basiscursus ben je in staat om de natuur om je heen nog mooier vast te leggen. We zien je herfst- en winterfoto’s graag voorbij komen via https://www.natuurmonumenten.nl/foto-van-de-maand!

Reserveren 

Boek op deze pagina je ticket voor deze online cursusavond op woensdag 24 november om 19.30 uur. De kosten zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden.

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Online bijeenkomst
logo