Webinar bijwonen

Webinar "Van veen naar zee"

Webinar "Van veen naar zee"

Waar

Utrecht

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis

Volgeboekt

Activiteit

Webinar "Van veen naar zee"

Water stroomt waar het gaan kan. Voor water zijn er geen grenzen behalve als we deze als mens zelf creëren. Vanuit dat standpunt hebben de noordelijke ledencommissies van Natuurmonumenten het stroomgebied van het water “van Veen naar Zee” als uitgangspunt genomen voor dit webinar.

Water stroomt vanaf de Drentse en Friese venen naar het Lauwersmeer en doorkruist zo de drie noordelijke provincies. Water hebben we nodig, maar soms hebben we er last van. In zo’n situatie hebben we te maken met wateroverlast (te nat) of watertekort (te droog). Overlast krijgt vaak meer aandacht dan de droogte. Ook bij jou in de achtertuin.

Met dit webinar willen we je nader informeren over de uitdagingen in de gebieden aan de hand van de otter. En ook over de uitdagingen die je merkt in jouw tuin en die we hebben in onze natuurgebieden maar vooral over wat kunnen we er samen aan doen. Samen werken we aan een goed waterbeheer.

Aanmelden

Het ticket geeft je toegang tot de online webinar op woensdag 29 juni van 19:00 - 20:30 uur. Uiterlijk een dag van te voren ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan dit online webinar. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo