Vergaderen in Fort Kijkuit bij Loosdrecht

Staat er een belangrijke meeting op de planning? Moeten er plannen verdedigd worden? Is er een aanvallende strategie nodig? Dan is Fort Kijkuit de perfecte vergaderlocatie. Het fort ligt midden in de natuur. Strek tussen de meetings in even de benen en neem een kijkje op het uitkijkpunt. Boek nu een vergaderzaal met duurzaam arrangement!

Vergaderen in de natuur bij Fort Kijkuit

Vergaderen in een fort

Een bezoek aan Fort Kijkuit is een hele belevenis. Het imposante bouwwerk is een verdedigingswerk uit de negentiende eeuw om Utrecht te verdedigen. Het ligt in natuurgebied de Vechtplassen. 

Faciliteiten van Fort Kijkuit

Het fort heeft een grote zaal beschikbaar voor vergaderingen: Kijkuit. Er is wifi. 

Vergaderzaal Kijkuit 

Deze zaal kijkt uit over de polders. Vogels vliegen langs en er staan geregeld reeën voor het raam.

  • De zaal biedt ruimte voor 6 personen
  • Er is een flip-over
  • Er is een verplaatsbaar plasmascherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal bij Hilversum

Inspiratie tijdens de vergadering

Het is goed om even de benen te strekken tussen het vergaderen door. Het zorgt voor een frisse blik en nieuwe inspiratie, zeker in een omgeving zoals die van het fort. Loop een rondje om het fort en beklim het uitzichtpunt voor een weids uitzicht over de polders. In het voormalige kruithuis kun je meer te weten komen over de geschiedenis van het fort en het gebied. 

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd.

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 0294-26 82 22.

Vergaderen Fort Kijkuit vergaderzaal
Vergaderen Fort Kijkuit uitkijkpunt over natuurgebied Vechtplassen

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo