Ga direct naar inhoud

Buitenplaats Beekhuizen-restaurant WOODZ

Welkom bij WOODZ op de Veluwezoom. Geniet van streekgerechten, speelplezier voor kinderen, en de omgeving van de Veluwe. En dit alles niet ver vanaf Arnhem.

Welkom bij Woodz

Bij Buitenplaats Beekhuizen-restaurant WOODZ geniet je van een casual en gezellige sfeer met een heerlijke kaart. Het interieur is een unieke mix van stoer metaal van gebruikte zeecontainers, hout en andere natuurlijke materialen. Neem een plekje binnen of op het overdekte en verwarmde terras. Of doe het eens anders en ga met je voeten in het gras. Genieten doe je hier zeker weten.

Woodz vanaf de zijkant

Lunch, diner of borrel

Bij restaurant WOODZ geniet je van koffie en een gebakje, een drankje en lunch, een volledig diner of gewoon een borrel. WOODZ biedt voor elk moment van de dag wel iets. Met modder aan je schoenen of je stropdas om, iedereen is welkom. 

De kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk hier de menukaart (incl. drankenkaart en wijnkaart). Reserveren via de website kan uitsluitend voor diner en niet voor borrel of lunch. Voor groepen groter dan 6 personen kun je een mail sturen naar:  [email protected]

Het Interieur van Woodz
Eten & Drinken bij WOODZ

Meer dan eten & drinken

Naast heerlijk eten en drinken starten er ook excursies van Natuurmonumenten vanaf WOODZ. Ontdek de natuur onder begeleiding van een boswachter en leer meer over het prachtige Nationaal Park Veluwezoom. Voor de actuele excursies en om te zien wanneer deze plaatsvinden, kun je het beste de agenda van Natuurmonumenten bekijken.

Nieuwsgierig wild zwijntje op de Hoge Veluwe met op de achtergrond de contouren van een jong edelhert.

Nog langer genieten

De tijd vliegt voorbij als je geniet van de Veluwe. Restaurant WOODZ bevindt zich op Buitenplaats Beekhuizen, waar je heerlijk kunt overnachten midden in de bossen. Of je nu kiest voor een Boshuisje, een Pod of een luxe tent, er is voor iedereen iets te vinden. Bekijk de mogelijkheden op de site van Buitenplaats Beekhuizen.

Logo Beekhuizen klein