Ga direct naar inhoud

Hoe kan ik een grote gift doen?

Overweegt u een gift van € 500 of meer aan Natuurmonumenten? Dat kan in de vorm van een eenmalige gift of periodieke gift, door Natuurmonumenten op te nemen in uw testament of door een Fonds op Naam in te stellen. Met uw bijdrage kunnen we samen de natuur in Nederland beschermen en versterken.

160-word-lid-achtergrond

Incidenteel of eenmalig een grote gift

U geeft incidenteel of eenmalig een grote gift aan Natuurmonumenten? Geef via ons online donatieformulier of maak uw gift over op NL69INGB0000009933 t.n.v. Natuurmonumenten te Amersfoort. Bent u nog geen bekende van ons? Mail of bel ons dan zodat wij u kunnen bedanken voor uw gift. Vanwege de privacywetgeving krijgen wij namelijk geen adresgegevens meer door van de bank. Wij kunnen dan ook geen contact met u opnemen als u voor het eerst een gift doet.

Periodieke gift

Schenkt u ons minimaal vijf jaar lang een vast bedrag? Dan noemen we dit een periodieke gift. Een periodieke gift kunt u volledig aftrekken bij uw aangifte van inkomstenbelasting. Uw periodieke gift biedt u een mooi belastingvoordeel en ons de mogelijkheid om ons in te zetten voor langlopend beheer van natuur.

Meer info over periodiek schenken

Fonds op Naam

Is er een specifiek onderwerp dat u bijzonder na aan het hart ligt? Bijvoorbeeld de bescherming van een bepaald natuurgebied of het klimaatbestendiger maken van onze natuur. Richt dan uw eigen Fonds op Naam op bij Natuurmonumenten. De minimale bijdrage voor een Fonds op Naam bedraagt 50.000 euro. Het is mogelijk om uw gift in vijf jaarlijkse termijnen te doen met een periodieke gift.

Meer info over Fonds op Naam

Natuurmonumenten in uw testament

Uw liefde voor de natuur doorgeven kunt u ook doen door een gift aan Natuurmonumenten op te nemen in uw testament.

Contact

Wilt u een gift aan Natuurmonumenten opnemen in uw testament, vertegenwoordigt u een stichting of vermogensfonds? Wilt u eens verder praten? Samen met u denken wij na over een passende manier waarop u een bijdrage kunt leveren aan ons werk voor de natuur.

Neem vrijblijvend contact op met onze Ledenservice, telefoon (033) 479 71 12. Of mail naar [email protected]