Ga direct naar inhoud
in de Kaapse bossen

Châlet Helenaheuvel

  • Restaurant
  • Vergaderen
  • Toilet
  • Café
Chalet Helenaheuvel

Châlet Helenaheuvel midden in de Kaapse Bossen

Verse seizoensingrediënten, een unieke locatie, prachtig terras en een warm welkom; dit is Châlet Helenaheuvel.
Kom genieten van een heerlijke lunch, en ga wandelen naar de uitzichttoren De Kaap of kom gewoon lekker genieten van een borrel.

Meer over Chalet Helenaheuvel
 • Menu
 • Vergaderen
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Châlet Helenaheuvel en de Kaapse Bossen horen bij elkaar. Maak een wandeling met koffie, geniet van een fietstocht met lunch, of bezoek de uitkijktoren met taart. Châlet Helenaheuvel bereidt de beste gerechten met lokale ingrediënten om van te genieten gedurende de seizoenen. Of het nu de bloeiende heide is, de ontwakende bloemen na de winter, of de zon die de bomen in de zomer verwarmt, je kunt het allemaal zien vanuit Helenahoeve en het terras

  Chalet Helenaheuvel, terras

  Uitzicht op de Kaapse Bossen

  Schijnt de zon, dan is het heerlijk vertoeven op het terras van Châlet Helenaheuvel.

  Feesten & Bruiloften

  Iets te vieren of is het jullie speciale dag? Vier het in Châlet Helenaheuvel met uitzicht op de Kaapse Bossen. Kies voor een amuse-diner, een 3-gangen diner, een buffet, koffie met gebak of een ontvangst met champagne. Deze dag draait om jullie wensen, en op basis daarvan stelt onze chef-kok een menu samen. De benedenverdieping wordt gebruikt voor het feest, en als dit niet groot genoeg is, heeft Châlet Helenaheuvel ook een prachtige eerste verdieping. En bij mooi weer? Dan is het natuurlijk genieten op ons panoramische terras!

  Bruiloft of Feest bij de Helenaheuvel

  Bruiloft of feest

  Op de Utrechtse Heuvelrug

  Bekijk de mogelijkheden
  Châlet Helenaheuvel

  Agenda

  Châlet Helenaheuvel

  Nieuws van de locatie

  Direct naar

  Châlet Helenaheuvel

  Wat wij hier doen

  Wat bedoelen we met 'Horeca Natuurlijk.'

  Daarmee doelt Natuurmonumenten op de samenwerking met de meest natuurvriendelijke horecagelegenheden in onze prachtige gebieden. De menu's van het horeca-aanbod wordt op duurzame wijze samengesteld en is grotendeels afkomstig uit de streek. Bovendien ligt de nadruk op natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Of je nu op zoek bent naar een restaurant, gasterij, café of gewoon een gezellige plek om te ontspannen in de natuur, onze partners verwelkomen je graag.

  Horeca en Natuurmonumenten