Ga direct naar inhoud

Kaboutertocht van OERRR

Ga met het gezin op Kaboutertocht. Vanaf Pannenkoekhoes De Stroper is er naast een ‘gewone’ tocht van OERRR nu ook een Kabouter wandeling van OERRR.  Een actieve gezinswandeling, ideaal voor kleine kinderen tot ongeveer 6 jaar.

kaboutertocht OERRR

Laarzen aan en gaan

Je huurt een tas met opdrachtkaarten en materialen bij De Stroper en je kunt op pad. Onderweg is er voor de allerkleinsten van alles te beleven. Langs de bestaande OERRR-route plaatsten we kabouters. Bij elke kabouter is een activiteit, een spel of een opdracht.

Natuurschatten verzamelen

Zo kun je dieren spotten met een verrekijker, uitrusten op erve Middelkamp en natuurschatten verzamelen onderweg. De kaboutertocht is twee kilometer lang en dus voor kleuters goed te doen. Af en toe kunnen de paden tijdens de wandeling modderig zijn, houd daar rekening mee.

Als punt op de muts een kabouterdiploma!

Als kers op de taart of beter gezegd, punt op de muts, is er na afloop een kabouterdiploma en een glas ranja voor de kinderen. De kosten voor het huren van de tas bedragen 7,50 euro. Je kan de tas ophalen bij Pannenkoekhoes De Stroper. Wil je liever reserveren? Bel dan 0541 551 515

Kabouter

Huur de tas en ga op pad!