Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

De Nalatenschap

Lijane Zeeman liet in overleg met haar zus Margo en ouders haar bezittingen na aan Natuurmonumenten. Deze winter staat het leven van Lijane Zeeman centraal in de eerste aflevering van De Nalatenschap. De herhaling van het programma is te zien op 6 januari om 11.00 uur bij SBS6.

Zeeman en Texel

Het verhaal van Lijane Zeeman

Lijane Zeeman, “tante Ly” voor iedereen die haar goed kende, begon in 1957 kindervakantieoord Zeemansduin op Texel. In de jaren die volgden, bezorgde ze duizenden kinderen een onvergetelijke tijd. Ze overleed in 2017, op 93-jarige leeftijd. Haar bezittingen liet ze na aan Natuurmonumenten.

Bekijk hier waarom Lijane Zeeman Natuurmonumenten koos als begunstigde in haar testament:

De Nalatenschap op SBS6

Net als mevrouw Zeeman nalaten aan onze natuur?

Natuur is er voor iedereen, maar is de natuur er ook voor altijd? Dat is niet vanzelfsprekend. Wilt u ook na uw leven bijdragen aan natuurbehoud in Nederland? Dat kan door Natuurmonumenten als begunstigde in uw testament op te laten nemen. Hiermee beschermt u de natuur voor later. Is er een mooiere manier om uw natuurliefde te delen met toekomstige generaties? Elke gift in een testament draagt daaraan bij.

Wilt u onze brochure 'Geven aan de natuur' met meer informatie over schenken en nalaten ontvangen? Of wilt u een persoonlijk gesprek met onze adviseur bijzondere giften, Ellen van Gerven? Stuur dan een e-mailbericht naar [email protected] of bel naar 06-83232269.

Wilt u persoonlijk contact?

Wilt u ook graag blijvend iets voor de natuur betekenen? Maar heeft u nog vragen over hoe nalaten precies werkt? Neem dan contact met op met onze adviseur bijzondere giften, Ellen van Gerven:
T 06-83232269
[email protected]

logo