De Nalatenschap

De liefde voor de natuur van Lydia Wisse is groot. Daarom besloot zij om Natuurmonumenten op te nemen in haar testament. Deze winter staat het levensverhaal van Lydia Wisse centraal in de derde aflevering van De Nalatenschap. De herhaling van het programma is op zaterdag 23 november om 16.30 uur.

De Nalatenschap

Het verhaal van Lydia Wisse

Al van jongs af aan is Lydia gek op de natuur. Met haar ouders ging ze vaak op vakantie naar de Veluwe waar de liefde voor de natuur haar met de paplepel werd ingegoten. Ook nu geniet ze van wandelvakanties en natuurfotografie. Lydia besloot Natuurmonumenten te laten delen in haar nalatenschap. Bekijk hier waarom: 

De Nalatenschap op SBS6

Net als mevrouw Wisse nalaten aan onze natuur?

Een bos vlak bij uw woonplaats, het strand op een van de Wadden eilanden of een wandelpad langs de uiterwaarden; bijna iedereen heeft wel een stukje natuur dat hem na aan het hart ligt. Natuurmonumenten wil zulke plekken behouden. Daar kunt u ook aan bijdragen door Natuurmonumenten op te nemen in uw testament. Hiermee beschermt u de natuur voor later. Is er een mooiere manier om uw liefde voor de natuur door te geven? Elke gift in een testament draagt daaraan bij.

Wilt u onze brochure ‘Nalaten aan onze natuur' met meer informatie ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in.

Aanvragen

Wilt u persoonlijk contact?

Wilt u ook graag blijvend iets voor de natuur betekenen? Maar heeft u nog vragen over hoe nalaten precies werkt? Neem dan contact met op met onze adviseur bijzondere giften, Ellen van Gerven:
T: 06-83232269
M: [email protected]

E-mail
logo