Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Dieren spotten

Natuursafari Deelerwoud

Natuursafari Deelerwoud

Waar

Deelerwoud

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 55,00
  • Ledenprijs€ 45,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Natuursafari Deelerwoud

Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee met de gids op safari in het Deelerwoud. Je komt op plekken waar je anders niet komt. Onderweg leer je het natuurgebied en de dieren die er leven, goed kennen. Het is een exclusieve excursie, met een kleine groep van maximaal 7 natuurliefhebbers, een chauffeur en een gids. De natuursafari is inclusief een consumptie in een werkschuur van de boswachters.

Handig om te weten: fotograferen

Uit ervaring weten we dat de herten zich het beste laten zien als de bus niet stopt maar (zachtjes) blijft rijden. Daardoor is de natuursafari minder geschikt voor (hobby)fotografen.

In het kort

  • Kleine groep (7 natuurliefhebbers kunnen mee)
  • Chauffeur en gids
  • Duur ca. 2 uur
  • De gids vertelt over het gebied en de dieren
  • Inclusief consumptie in een werkschuur van de boswachter

TIP: Hele bus afhuren?

Je kunt ook met je eigen groep op natuursafari. Denk aan je eigen familie-, vrienden- of collega-groep! Maximaal 7 deelnemers. Maatwerk is mogelijk, zoals opgehaald worden vanaf een andere verblijflocatie.

Prijs per hele bus €325 voor leden, €350 voor niet-leden*. Nog geen lid? Geen probleem, u kunt bij onze gids ter plekke lid worden. Neem voor boekingen en/of meer informatie contact op via [email protected]

* prijzen worden per 1 juli opnieuw geïndexeerd.

logo